Kayasena Güzel hamiş anneler bana dua eder misiniz? Sabah suyum geldi ve şuan suni sancı veriliyor. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin Allahım. Çok korkuyorum heycanlıyım panik yaptım nolur dua edin 🤭🤭
Acemianne__ Kayasena Allah yardımcın olsun inşallah kolay sorunsuz bir şekilde doğumun olsun minnoşuna kavuş bir an evvel 🥰🥰 çok özendim maşallah. Hiç belirtin var mıydı
Kayasena Acemianne__ çok teşekkür ederim. Hayır hiç belirttim yoktu ne sancı ne nişan sabah kahvaltıdan sonra suyum geldi sadece
Kayasena Hepimizden Allah razı olsun🙏 açılma olmadığı için spinal sezeryan oldum şükür yavrum aldım kucağıma. Şuan bebiş de bende iyiyim. Darısı sizlerin başına ❤️🙏
Hlm_aydn61 Kayasena Rabbım utandirmasin inşallah canim benim cok şükür Rabbım bağışlasın inşallah 💙🙏🏻👼🏻
Kayasena Aslihan2 amin inşallah 🙏 Allah hepinize güzel doğumlar nasip etsin inşallah ağrısız sızısız 🤲❤️
Nurakin077 Kayasena canım İnşAllah sorunsuz doğumunu yapmışsındır 9 saat önce paylaştığın için doğumun gerçekleşmiştir diye umuyorum İnşAllah ikindide iyisinizdir pozitif doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz