alyabebekkk Merhaba 30+5 haftalık hamileyim afedersiniz tam vajinamda ağrı oluyor bir bıçak gibi saplanıp geçiyor bebeğimin kafası aşağıda bu arada normal mi
Luliko alyabebekkk merhaba. Ben de 31+3 günlük hamileyim. Geçen hafta yoğun vajina ağrısı ile korkarak acile gittim. Bebek mi geliyor endişem vardı. Kan ve idrar tahlili sonucunda yoğun bir idrar yolu enfeksiyonum olduğu anlaşıldı. İlaç kullandım ve geçti. Doktorlar normal diyor ama bazen tek sebebi sadece bebek olmayabiliyor. Bir görünmenizi tavsiye ederim
BesteKc alyabebekkk ben de aynı ağrıyla hastanedeydim 29 haftadayım, meğer kum döküyormuşum… enfeksiyon da varmış. Ama daha önce kum döktüm, taş düşürdüm o ağrıya benzemiyor dedim. Doktor da benzemez çünkü oluşum sebebi farklı ona takılma dedi…
BesteKc Luliko bana ilaç vermedi doktorum ne dediysem ikna edemedim ilaca. Paroldan başka bişi içme dedi, sizinki ne verdi onu sorsam bi ?
alyabebekkk Luliko yani çok fazla olmuyor aslında gün içinde toplasan 5 kere vurup geçiyor birde progestan fitil kullanmaya başladım ondan kaynaklı olabilri diye de düşünmedim değil
Luliko BesteKc tabi. Monurol şase var idrar yolu enfeksiyonunu temizleyen. Gece son idrardan sonra yatarken bir bardak suda çözdürüp içiyorsunuz, sabahki idrarınız ile temizleniyor. Ben bir kere daha oldum hamileliğimde yine bunu vermişti doktor
Luliko alyabebekkk o zaman bebiştir sizin :) çünkü benim sürekli ağrım vardı artık dayanamadığım için gitmiştim. Aşağı baskı hala yapıyor ama sizinki gibi nadir. maalesef doğuma kadar olacak bunlar ☺️
alyabebekkk Luliko olsun hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah bunlarda geçer Allahın izniyle 🥰🥰