Anestezi Kızlar 20 haftalık gebeyim bu haftaya kadr 2 , 2.5 kg kadr aldm ama artk ıstahima engel olamıyorum herşeyden yemek istyorm siz nasıl önüne geçtiniz bu iştahin
Haticeyildiz Anestezi ben gecemedim gece bile kalkip biseyler yiyorum yemezsem acliktan duramiyorum kahvalti yaptiktan 1 saat sonra karnim gurul gurul oluyo bende yiyorum bebegimide ac birakmamis oluyorum tabi kilo aldi basini gidiyo ama napalim 😀😀
prensveprensesannesi Bende durduramıyorum kendimi tatlı yemekten habire atistirmaktan 27haftaligim 7 kilo aldım biraz takıntı yapıyorum ama eşim yemelisin bebegimizi düşün besle onu diyince biraz icim rahatlıyo gene yiyorum🙈
Kezu17 prensveprensesannesi ben 20. haftada +6 kiloyum, bence sen hiç takma.Yada taktığın zaman beni aklına getir ve rahatla😂😂😂
sevilayumitozdemir Ben gğbisin aynı 😄 sen yine az almışşın ben 23 haftalık hamileyim 39 kiloyla hamile kaldım ve şok oldum şuan 50 kilıyum hayatımda ilk kez 50 gördüm 😄😄😄😄 Dr pilav ekmek makarna tatlı uzak dur dedi zar zor dayanmaya çalışıyorum
Haticeyildiz sevilayumitozdemir pilav ekmek makarna tamam uzak durulurda tatlidan nasil uzak duralim insaf yahu 😂😂😂
sevilayumitozdemir Anestezi uzak durulmuyor annemde hep der bana eskiden böyle şeyler yoktu herkes ağzına tıkıştırıyordu iki canlısım diye bebeklerde maşallah hiç sorunsuz büyüyordu bu kadarda takılma diyor aslında doğru 😄😄
sevilayumitozdemir Haticeyildiz hiç sormaaaaaaaaa onlar uzak dur dedikçe bir de insanı bir çekiyor 😄 benimki de sağ olsun her bebek gibi hareketleniyor tatlı yiyince artık hareketlerini duyayım diye çok yiyordum abartmışım galiba 😄😄😄😄😄😄
DilekYklmztk 17+5 im kızlar bende 7 kilo aldım sürekli yemek istiyorum ve yiyorum sonra gece rahatsız oluyorum ne olacak halim bilmiyorum ☺
EsraBayraktar 34+1 bende bugün fazla yediğim zaman midem ekşiyor reflü çok fena Boğaz’ım yanıyor yiyemiyorum eskisi gibi az az yiyorum 10 kilo aldım son ay artık almam herhalde ilk hamilelik dede aynısı oldu son ay 2 kilo verdim bebeğim de şu an 2546 kg 😍
Senayuzuntass Bnde engel olamıyorum ya 50 kilo ile hamile kaldım 20 kilo aldın doktor artık yavaş gitmelisin dikkat et dedi 😄