Gmzeucr dilara_cinar99 bilmemmi annem hergün kızıyo senin şimdi çatın dar nasıl doğum yapcaksın yatarak doğum yapamazsın diyoda bi kulağımdan girp diğerinden çıkıyo 😂😂
Melek__55 Gmzeucr evet ayaklarım üst kısmı şişmiş bacaklrm hafif ellerim de çok hafif şişlik var ve çok hareketsiz kalırsam daha çok olyor hareketsiz kalmamaya calsyorum işte
Dud Gmzeucr şişlik odemdende olur bol su ıc ve tuzu azaltmanı tavsıye ederım cevremde cok odem sorunu yasayan gebe oldugu ıcın hamılelıgımın basından berı tuza ve bol su ıcmeye dıkkat ettım Allah’a sukur odem olmadı olmazda ınsallah yuruyus konusunda da ınsallah baslarız bızde 😂 bı enerjı gelse
Gmzeucr Dud şu olaylar bitse başlıcaz diyosun 😂😂😂 aslında çok güzel su içiyodım ama şu iki üç haftadır su içemiyorum biraz ondanda kaynaklı olabilir en fazla bir litre içebiliyorum oda tabi unutmazsam
incikinannesi Gmzeucr bende 30. Haftama girdim serklajlıyım yürümüyorum zaten ama normal hamile olsam da yürüsem falan diye can atıyorum sonra evin içinde az hareket edince yoruluyorum bide dışarı mı cıkıcan sen normal hamilelik yaşasanda çıkamazmışsın otur oturduğun yere diye kendime gülüyorum😄😅
Gmzeucr incikinannesi hahahah yaa bazen diyorum kendime yaa yürürsem sonuna kadar son anda doktor sezeryan yapmamız gerekir derse ben o kadar yürüyüşü boşunamı yaptım dicem bence olabilir diyorum kendimi avutuyorum 😂😂
Dkdkjsjs Gmzeucr bende 30+5 im ve köpeklerden korkuyorum çıkamıyorum bide üşengeçlik var bazen pilates yapıyorum
Gmzeucr Dkdkjsjs bendr pilatese başlamayı düşünüyorum yarın doktora sorup en azndan yağmurlu günlerde onu yaparım
Minammm Gmzeucr Gmzeucr aynı ben vallahi bende bu sebeplerden dolayı çıkamıyorum 2 kez çıkabildim sadece evde yürüyorum 15 dakika hiç ara vermeden oturmadan sonra hamile pilatesi yapmaya çalışıyorum aklıma geldikçe o kadar
Gmzeucr Minammm rvde bende hareketli olmaya çalışıyorum ama yürüyüşün tuttuğunu sanmıyorum sonuçta sürekli bi tempoda yürümüyoruz ama yine hiç yoktan iydir 😋
gunessbeste Ben 25. Haftadayım doktorum bana da artık başlamalısın kendini yormadan dedi. Günde yarım saatlik yürüyüşler yap dedi. Kilomda çok yok açıkçası 55 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum. Gördüğüm kadarıyla buradakiler hep 30. Hafta üstü 🤔
Gmzeucr gunessbeste aslında sizin haftalarda başlayıp bu haftalarda iyce artırmak lazım saati ama biraz üşengeçlik biraz havlardan kaynaklı pek yürüyüş yapılmıyo 🙃