Glsh14 16+6 haftalik hamileyim.bugun muayenede doktorum bebegin eşi asagida ama zamanla genelde cikiyor yukari takip etcez dedi.bu durumu yasayan var mi normal mi bu haftada?
Taze_hamis Glsh14 çok normal canım. Bana da böyle çok erken haftalarda bi doktor söylemişti plesenta aşağıda diye. Sürekli araştırıp üzülüp durmuştum tüp bebek zaten aşırı stresliyken bide onu öğrenmiştim. Ama üzülmeme gerek yokmuş sükürler olsun çıktı yukarı 🙏 21 22.haftalarda ön duvara kadar çıkmıştı . Sende üzülme sakın doktorum bana kese henüz çok küçük tabiki aşağıda olacak kese büyüdükçe o kayacak yukarı doğru demişti. Dediği gibide oldu.
adsmom Glsh14 benim de aşağıda rahim ağzını kapatmış durumda 32. Haftamızdayız. Ara ara lekelenme dışında çok şükür problem yaşamadım ama öğrendiğim günden beri yatıyorum, cinsel ilişki kesinlikle yasak, ağır kaldırmak vs. Bazılarında çıkabiliyormuş yukarı umarım sizin de öyle olur 🙏 Biz şimdi ciğer geliştirici olacağız erken doğum riskine karşılık
Aozgek Benmde öyleydi ilk oğlumda smdi 2. Hamileyim o da öyle. Cıkıyo ama tekrar inebiliyo.. cok dikkat edin ağır kaldırmayın uzun yol yürümeyn merdiven cok inip cıkmayın açılma olabiliyor benm açılmam olmustu. 34 te 2 hafta yatış yapılıp 36 da doğm yaptım. Normal doğum yaparken plesanta cıktı ilk önce acil sezeyana alındım.. Allah hepimizin yardımcısı olsn
Glsh14 Aozgek zaten pek yuruyemiyorum biraz yuruyunce sag kalcam aciyor.ama arada yuruyus olsun diye 7 kat merdiven inip cikiyordum yapmam artik dikkat ediyorum.amin canim insallah Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sag salim kavusalim bebeklerimize🙏
Glsh14 Taze_hamis benim doktorumda hic kotu bisey soylemedi zaten yukari cikar o dedi.ama ben korktum tabi birazda googledan arastirinca.insallah bizimde yukari cikar🙏🙏
Glsh14 adsmom zaten dikkat ediyordum artik dahada dikkatli olurum canim.insallah cikar yukari.cikmazsada saglikli bi sekilde kucagima alayim bebegimi yeter bana🙏🙏
Xyztt Ben de 32+1 deyim hala asagıda, cıkmadı maalesef, en son 30+1 de rahim agzını kapatmıyodu ama simdi ne durumda bilmiyorum, sezaryen olacagım