Saelif emime7esin ben bunu doktora sordum cinsiyetle alakasi yokmus kizim cok hareketliydi ama ogluma hamileyi o okadar hareketli degil ama doktor 7 ayda baslar sert tekmeler dedi ama bilmiyorm 🤷♀️
NiceNice emime7esin valla canım. Benim ilk bebeğim kızdı çok sakindi karnımda şimdi ikinciye hamileyim bu da çok hareketli ve bu da kız yani kız erkek hareketleri fark etmiyor …
miranbeyinmothersi emime7esin çok saçma geldi bana bu tamamen ilk gebeliğe göre kadının kilosuna göre değişir. Benim ilk gebeliğim erkek 20-21 hissettim artı ciddi bir alt göbeğim vardı hocada hissedememem normal dedi. Yani zayıfsan belki daha cabuk hissedersin
Aslylmz Bebeğin karakterine göre değişiyor valla kız erkek olmasıyla hiç ilgisi olmuyor 😄 daha dünyaya gelmemiş olmalarına ragmen daha anne karnında bir karakter olusmaya baslıyor sakin olan hareketli olan 😄
Merve098 İlk bebeğim kız ve 17 haftalık hissettim oğluma hamileyim doğru düzgün 19 haftada hissettim ama çok nadir hareket ediyor kızım hiç durmuyor du
Saelif emime7esin evet cok hareketliydi dogdu 8 yasinda hala hareketli simdi 2 ciye hamileyim oglum cok sakin 😊
emime7esin Saelif benim henüz belli değil 😥 20 haftalık ama göstermedi kendini.Hareketi de öyle belirgin yok. Unutuyorum hamile olduğumu🤔 o derece
Aylakorkut emime7esin benimde öyle ya 22+5 gün bende hic kendisin beli etmiyor dokdor dedi korkma 7 ayda başlar
EdaHayal Benim de erkek ama asla hareket hissetmiyorum kaç gündür büyük sorunum bu ne zaman hissedicem 19+5
Saelif EdaHayal valla herkez diyo kiz daha hareketli erkek o kadar dil gecen hafta cuma sordum doktora cinsiyetle alakasi yok benin 24+4 oldum cok hareketli degil ama hissediyorm
Saelif miranbeyinmothersi kizima hamileyken 78 kiloyla dogum yaptim daha cok kilo almisdim ama hareketini daha cok hissederdim ogluma 59 la hamile kaldim suan 64 kiloyum 5 ayligim ama daha az hissediyorm bencede cinsiyetle alakali oldugunu dusunmuyorum bende
EdaHayal miranbeyinmothersi benim hiç göbeğim olmadı belim inceciktir ama yine de hissetmedim ilk gebeliğim diye belki
miranbeyinmothersi EdaHayal kuzum çok normal ki ilkse eğer . 20-21 hissettim ve bu haftakarda normal der doktorlarda