Cansu10 Bugün doktor kontrolümüz var 22 hafta 700 gram olmuşuz her doktora giderken stresli oluyorum bugünde atlattık sağlıkla inşallah 🙏 22 haftalardaki arkadaşlar sizin bebekler kaç gram nasıllar gelin sohbet edelim
Hatunnn Cansu10 21deyiz bizimde haftaya detaylimiz var🙏🏻 20 haftada 400 gr olmustuk bizde valla kilosu hic derdim degil zaman hizli gecsin sadece😀😀
Nazkin Cansu10 bende 20+6 haftadayim en son 18+4 de gittim 242 gramdi boyu 19 santim di benim doktorum ayda bir veriyor randevularin 22+4 de gidicem inşallah bi aksilik olmazsa 👼🏻🤰🏻🤗💙💙
Bihilal Cansu10 bende en aon 2 hafta önce gitmiştm tam 20.haftada 356 grmdı şimdi ne kadar bilmiyorum sizinki gayet iyi gibi geldi bana ☺️
sudamlasi Buse000 hayır gayet normal 30.haftadan önceki kilo yu gramı çok önemseme zaten. Benim ki 21.haftada 450 gr dı takılma o kadar☺️
Cansu10 Buse000 canım her bebek aynı kiloda doğmaz doktor bi sıkıntı görmediyse gelişiminde kafaya takmaya gerek Yok sağlıkla gelsin inşallah
Sevvda Buse000 ben 22+6 haftalik hamileyim bu pazartesi kontrola gittigimde bebegim yarim kilo dedi doktor ama gayer normal dedi cokta kafaya takmayin zamanla kilo alir insallah
istanbulluanne Buse000 Benim 22 de 512 ydi 😀 doktor çok bile demişti. Her bebek farkli olur canm normaldir.
Zafley 20+5 deyim şu an cuma günü kontrolüm var 🤗🤗 oğlum ne kadar olmuş öğrenicem💕 19+0 da 300 gramdı.
Aksa_korkmaz Bizde 22 haftamızdayız Cuma günü kontrolümüz var detaylı için randevu alacağız. Her kontrole giderken sterse giriyorum iyi olduğunu görünce bir o kadar mutlu olup heyecanlanıyorum 😍 Sağlıkla geçsin zaman ve kucağıma alayım istiyorum bir an evvel karnımda kıpır kıpır hissettikçe sevesim geliyor 😂🙈
Cansu10 Aksa_korkmaz evet o pıt pıt atışlarını gördükçe bir an önce çıksın kucağımıza alalım istiyoruz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Sunu Bende 22+4 teyim. 20 haftalıkken 340 gramdı. Detaylı yapmayacak mısını diye doktora sorduğumda ben zaten hep detaylı şekilde bakıyorum sadece 24. Haftada geldiğinde damarlarına bakacağım o kadar dedi. İçimede dert düştü neden düzgün bi şekilde incelemedi diye
Aksa_korkmaz Sunu özel hastaneye gidiyorsan canım onlar her zaman gerçekten detaylı bakıyor belki ondan bahsetmiştir doktorun, bizim de parmaklarına, omurilik kemiğine, kulak, göz herşeyini gösterip kontrol ediyor hemen hemen her seferinde
Cansu10 Sunu özel kliniği olan doktorların makinaları baya iyi detaylı gibi inceliyor Zaten her defasında
Mavi20 Sunu özele mi gidiyorsunuz? benim doktorumda her seferinde tek tek inceliyor bakıyor bu cumartesi randevum var detaylı haftası yine bakıcam dedi özelse eğer öyle 3-5 dk lık bakmıyorlar gerçekten aksi bi durum görse söylerdi de doktorunuza güveniyrosanız içiniz rahat olsun 🤗
tugceackdnz Ya doktor sorma rağmen iyi diyor ve söylemiyor bana ne gram ne boy hiçbir şey ilgi zaten yok kaç kez değiştirdim doktorumuz adam akıllı ilgili doktor bulamıyorum 😔