Sarp Delidoluanne allah allah. Olsun yine de haftası güzel kilosu da iyi. Küvöze girse bile çok kalmaz inşallah. Bnm ilk bebeğim sütüm gelmediğinden sarılık oldu 9 gün küvözde kaldı. Tam haftasında kilosu da iyi doğdu. Ama olunca oluyo işte
Esra4258 Sarp rica ederim:) şimdi benim doğum yakın diye mesela Doğum +1 gece yatış olan dan yaptirdik. Ama böyle doğumuna çok olanlara bu muayeneleri içeren paketler falan da varmış yani çok çok önceden yaptirilsa belki daha karda olurduk
Delidoluanne Yaaa Allah razı olsun Allah tüm dardaki kullarına yardım etsin hepimizi bi sancıda kurtarsın korkuğumuz durumları getirmesin başımıza miniğim sağlıkla gelsin kollarıma
Esra4258 oguzweannesi 😊 yeni yaptirdim bı kaç gün oldu 35+5 hft yız, son olarak da fiyat 3060 doğum+1 gece yatış içeriği
oguzweannesi Delidoluanne tamam çok teşekkür ederim 🙏 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize evlatlarımızı bizlere bağışlasın
oguzweannesi Esra4258 bu ücreti sigorta şirketine ödediniz degilmi hastaneye ücret ödenmiyo ayrıyeten
Esra4258 oguzweannesi Evet evet sigorta şirketine ödedik valla eşim yaptı onu ismini de bilmiyorum sigortacının ama herhangi birine sorsanız da bilir
Nidem Ben de 34 +3 üm doğum sigortası yaptırdım bir kaç gün önce 3060 liraya gayet uygun medicanada doğum yapacağım