Esra4258 ada58 Yok her hekim farklıydi canım Ocak ayından sonra nasıl yaptılar bilmiyorum ama önceden farklıydı
oguzweannesi Mrvwer maşallah baya zam gelmiş tek özel hastane olduğundan olsa gerek en son 5000 bin diyorlardı 6000 e çıkmış demekki.
Esra4258 Kızlar hastaneyle konuştum şuan tek doğum 6 bin fakat sendikalıysaniz eğer 4800 e doğum+1 gece yatış oluyor. Kan tahlili falan onlar ekstra tabi sompo sigorta ile daha uygun bı fiyat çıkarıyorlar onu bı sorun isterseniz
Delidoluanne Esra4258 Sivas cumhuriyet üniversite hastahanesinde özel muayene yapan doktorlar var muayene ücreti de doğum ücreti de medicanaya göre daha makul ve gerçekten çok ilgili anlayışlı bilgili doktorlar ben Nazan hanıma gidiyorum tavsiye ederim.
Esra4258 Delidoluanne İnsallah ikinciye bunu düşünüyüm canım şimdi doğuma çok çok az kaldı doktor değişmek istemedim :/.
Sarp Delidoluanne merhaba bende nazan hanıma başlıcam 31. Haftada gitmiş olcam ama kabul eder mi sizce. Bi de sezeryan ücreti ne kadar bilginiz var mı. İkinci sezeryanım olcak
Delidoluanne Sarp Benim erken doğum riskim vardı 31.haftamda ambulans üniversite hastahanesine götürmesi ile Nazan hanımla tanıştım yani beni 31.haftamda kabul etti çok iyi bi doktor canım
Delidoluanne Sarp seni de kabul edeceğini düşünüyorum muayene ücreti 182 lira olması gerekiyor doğum ücreti 1500 2000 civarı sanırım net fiyatı hatırlamıyorum
oguzweannesi Delidoluanne isteğe bağlı sezeryan yapılıyor mu üniversite hastanesinde gittiğiniz doktora
oguzweannesi Delidoluanne AA gerçekten mi sizin doktorunuzun adı nedir ben başka yerdeydim yeni geldim Sivas merkeze Medicana çok çok pahalı altından kalkamam dedim normal doğum istemiyorum isteğe bağlı da yapıldığını bilmiyodum üniversite hastanesinde hemen randevu alıp gideceğim
Delidoluanne oguzweannesi ben sorduğumda yapıldığını söylediler biz henüz doğumu planlamadık yani benim belli değil Nazan yurtçu ya gidiyorum gerçekten doktorumdan çok memnunun tatlı diliyle anlayışıyla bilgisiyle tercih edilebilecek bi doktor 👍
Delidoluanne oguzweannesi bende medicana düşünüyordum ama gereksiz bi pahalılık söz konusu sadece doğum 6 bin covit testi oda ücreti tahliller bebeğin tahlilleri baya tuzlu oluyor üniversite de özel doktorlar var şok iyi çağlar bey var bide oda çok iyi 2012 yılıydı sanırım Türkiye geneli ödül almış bir doktor ama randevü bulmak biraz zor
oguzweannesi Delidoluanne ben haftaya gideceğim bir sorup bilgi alayım inşallah yaparlar valla artık hangi hocaya bulabilirsem ona alacağım randevu
oguzweannesi Delidoluanne kesinlikle öyle sadece doğum 6000 onun dışında ki ücretler falan 10 bine çıkarız heralde dedim istemedim gereksiz yani . Çağlar beyi duydum evet ya randevu da ayarlarım bir şekilde ama isteğe bağlı sezeryan yapıldını bilmiyodum bilsem şimdiye çoktan gider görüşürdüm
Esra4258 Kızlar ben Medicana da sompo sigorta dan doğum sigortası yaptırdım ücret 3060 haberiniz olsun doğum +1 gece yatış dahil
Delidoluanne Esra4258 ben sordum ama sadece doğum paketi yapabileceğini söyledi sigorta yapamayacaklarını söylediler doğum paketi de aşşağı yukarı doğum ücretiyle aynı gibiydi