Gubse82 Can dostlarım 36. Haftaya girdik ve benim oğlanın hareketleri inanılmaz azaldı. Şimdi benim evimde kalp dinleme doplerim var nabzı var kalbi atıyor 132/138 civarında günde iki kez hıçkırıyor ama hareketi çokkkk az bir iki gün içinde toplasan hepsini ufak ufak 10 belki 15 yaparmı bilmiyorum. Bunu yaşayan varmı?? Birde hemşire olan veya bu konuda bilgisi olan dostlar bişey daha sormak istiyorum ben hamile olduğum günden bu yana 9 aydır bebe aspirinü kullanıyordum. 28 inde sezeryanım olduğu için kestim korkum şu çocuk bu yüzden mi hareketlerini azalttı bişey olurmu. Kan akışkanlığı ilaçı bıraktığın gibü.bitermi?? Şimdiden çokkk teşekkürler
Eymirinannesi Gubse82 bende 36.haftadayım Dr. Coraspini kesti hareketlerine dikkat et azalma olursa gel dedi
Esra___ Gubse82 Cnmm için rahat etsin git istersen bi doktoruna ya da ara biz 27+1 olduk Benin de 2 gündür çok az hareket ediyor daha önce dr yapmıştı hepsinde hemen doktora gittim şükür iyiydi içim rahatladı yarın yine gidicem acabalarla zaman geçmiyor
Merveozcelikcckl Gubse82 bence bir doktora gitmelisin canım bende seninle aynı haftadayım benimkinin hareketleri normalinden de arttı ayaklarıyla kaburgamı kıracak
Mesude112 Canım hareketleri bebek büyüdüğü ve hareket alanı daraldığı için azalmıştır muhtemelen doppleri nerden aldınız 😄 bide aspirini siz kendiniz karar verip mi kullanıyordunuz doktorunuz mu verdi
Eymirinannesi Gubse82 zaten büyüdü dye hareket alanı daraldı sadece hafif kıvranma oluyor. Benimki başından beri hareketli değil dye takmıyorum pek. Günü gününe uymuyor
Gubse82 KaderGlserinOk Eymirinannesi Esra___ Mesude112 şuandA yoldayım giditorum doktoruma çıktığım gibi yazıcam sizlere
KaderGlserinOk Canım hareketlerinin azalması çok normal bebek büyüdükçe alanı daralır ve istediği gibi hareket edemez ama gün içinde tekme,seğirme şeklinde hareketler olur bunları doğuma kadar hissedersiniz
Gubse82 Esra___ Mesude112 Bebeğin boynuna kordon dolanmış nts iyi çıktı ama moralim çok bozuk bebeği cumartesi alalım dedi
Mesude112 Gubse82 canımm hayırlısıy cumartesi doğar o zaman inşallah ne desem bilemedim ama moralini bozmamaya çalış hazırlıklarını tamamla ciğer geliştirici vs bişey söyledi mi doktor
Esra___ Gubse82 Cnmm geçmiş olsun kordon dolanması bildiğim kadarıyla çok sıkıntı oluşturmuyor normal Doğum bile yaptırıyorlar hem bebeğinin haftası çok iyi üzülme stres olma Allah’ın izniyle bişey olmaz inş
Mia Bende bugün 36 oldum inanılmaz hareketelri azaldı sabandandır yiyorum içiyorum az hareket ediyor dünden beri doktoru aradım.cumaya randevu verdiler.aceba bende telaş etmeli miyim kokrtum şimdi