H1994m2018 Ezram2121 en son tarih 14 Şubat benim de bakalım ne zaman gelir normal Doğum görünüyor şimdilik
nilarasmoms Anne3434_ bende aynı durumdayım 34 haftadayım. 24 subat son ama 14 te alırız demişti en son gidişte bebek biraZ iri oldugu için bidahki gelişte tarih konuşalım dedi bakalım ne zamana gün vericek
Anne3434_ nilarasmoms hakkımızda hayırlısı ben artık doğsun istiyorum biran önce vücudum resmen kaldırmıyor çok zorlanıyorum sürekli sancılar ağrılar mide problemleri 🤦🏻♀️
Tuqba27 12 subat görünüyor ama zorunlu sezeryan olucagı ıcın daha erken olurum gun vermedı daha 2 hafta snra kontrolum var ınsallh o zman verrler🙏❤️
Ezram2121 Anne3434_ mide bulantilari yalanci sancilar öldüm inanki artık taşiyamiyorum bitsin artık 🤲🤲
Anne3434_ Ezram2121 Hayırlısıyla diyelim yinede Allah korusun ama gerçekten dayanılmaz bir hal aldı ilk hamileliğimde 4 ay kustum ben ama son zamanlarım bu kadar zor değildi bu beni resmen çökertti bittim bunda
Ezram2121 Anne3434_ benim 3 CÜ hamileliğim diğer ikizinde böyle olmamişti ya 5 yil sonra rahatlığa alişişim yada bünyem dahada alişmamiş hamileliğim zor ğeçiyor öldüm yaa
Kubra0603 Ezram2121 çantalar hazır. Temizlik bitmiyo her gün yapsak yine bitmez 🙄 doğum 7 şubat demişti Dr ama ben 02.02.22 olsun istedim bi sorun olmazsa inşallah 💙