Elifmk Selamlar , farklı bir başlık açmıştım dün ama dönüş alamadım . Bir kez daha şansımı denemek istedim . Bel fıtığı ile normal doğum yapan annelerimiz var mı ? Varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?
papatya981 Elifmk bilgim yok ama üstte kalsın diye yorum yapıyorum 😊👆👆👆👆 Doktorunuz birşey dedimi bu konuda
defne-nur123 Elifmk ben daha doğum yapmadım bel fitigim var ama doktora göründüm geçen hafta şuan 38+4 ün normal doğuma engel olur mu diye en son emarıma bakarak hiç bir sorun olmayacağını söylediml. Bence size de en iyi bilgiyi doktor verir
Elifmk papatya981 Teşekkürler desteğiniz için 🙏🏻 Beyin ve sinir cerrahisi doktoruyla sonuçlarımı değerlendirip ona göre karar vereceğiz 😊 Ancak doğum sonrasında ya da esnasında sorun yaşayan anne oldu mu ya da belki de hiç etkilememiş olabilir bu durum merak ediyorum açıkcası .
Elifmk defne-nur123 peki çekildiğiniz mr bel fıtığı ağrınızın olduğu esnada mi çekilmişti onu hatırlıyor musunuz ? Benim en son mr ım bel fıtığımın siyatik yaptığı bir anda çekilmiş mr 😔 sonrasında şikayetim olmayınca gitmemiştim
Glshozcn Benimde bel fıtığım var ve hamileyim. Bir bilgim yok ama bir şey merak ediyorum hamilelikte ağrı yapıyor mu fıtık ?
defne-nur123 Glshozcn ben kendimce cevap verirsem eğer size, kilo aldıkça bele biraz baskı yapıyor. Göbek büyüdükçe özellikle. Ben 38+4 üm şuana kadar 9 kilo almış olmama rağmen ara sıra belime ağrı yapıyor.