meriym Arkadaşlar merhaba 12+2 haftalık hamileyim🙂 bu bulantılar kusmalar beni mahvetti umarım önümüzdeki haftalarda azalmaya başlayacak umuduyla yaşıyorum inşallah biter bir an öncede yemek yiyebilirim:( sizlerin kaçıncı haftada azalmaya başladı acaba?
Gamzeates meriym herkesin değişiklik gösteriyor olabilir kimisinin çok uzun sürüyor olabilir benim 10 haftam da kesildi yani geçen hafta şuan 11+1 haftalığım ama kusmaktan başımı kaldıramadım sabah akşamdı prilam kullandım mide bulantısı için midenizi çok yormayan şeyler tüketin inşallah geçer 😔
EryaCa meriym canım tamamen kişiye göre değişiyor umarım hemen biter kendim içinde bunu diliyorum ilk gebeliğimde 9 ay kustum doğuma girerken kustum çıktım kustum mahvolmuştun şu anda da aynı durumdayım insanın bütğn yaşam değerini düşürüyor cidden zor oluyur Allah yardımcımız olsun
meriym Gamzeates inşallah geçer tez vakitte yaa enerjim kalmadı hiç ☹️ Allah hepimize şifa versin inşallah🤲🏻
meriym EryaCa gerçekten insanda hayat enerjisi diye birşey kalmıyor Allah yardımcısı olsun hepimizin :)
fztfatmazel meriym 16. haftada bebişin hareketlerini hisseder hissetmez bıçak gibi kesildii:) az sabır🙏🏻😍