Burcuoztrkk Kopçalımı yoksa direk giyilenlerdenmi şu instagramda yamuna korse var meşhur ondan kullanan varmı kopçalının daha rahat olcagını düşünüyorum aslında ama tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Rmyskrkus Burcuoztrkk kesinlikle kocalı rahat olmayacak %1000 garanti veririm bittiği yer sezeryan kesitine geliyor korseli tayt al aşırı sokmaması gerekiyor cunku
Littlemom Merhaba bir tanıdığım yamuna korse almıştı normal zaman da kullanmak için (doğum sonrası denemedi yani) çok sert ve sıkı olduğunu nefes alırken dahi acı verdiğini belirtmiş ve bu yüzden kullanamamıştı. Ayrıca göğüsleri de yukarı doğru baskılıyor dikleştiriyormuş çok yeni doğum yapmış birinde bunun sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.Bende korse almak istiyorum fakat doğumum sezeryan olursa dikişler nedeniyle sıkıntı yaşamak istemediğim için daha basit bir korse arıyorum . Yine de yamuna korse almak isteyen olursa askılı modellerini tercih etmenizi öneririm.
Kelebekanne Bende korse almayı düşünüyorum ama nasıl bi şey alacağımı bilmiyorum. Alan kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
Rmyskrkus Instagramda spor.co diye bir bayan ışletmeci var korseli taytları var lütfen bakin pamuk terleme yapmiyor