babygeldi Melekk32 Ateş nedir ya o daha melek olucak küçücük çocuğa ateş ismi koyulur mu hiç üstelik bu tarz isimler çocukların haline sirayet ediyor kendinide yırtsa bu ismi koymayın
ressamistanne Melekk32 ateş Allahın yasakladığı isimler arasında yani doğa olayları öyle aslında rüzgar da öyle sayılır mı bilmiyorum ama Google a bi aratın
Deletedmom154 Melekk32 böyleleri için nefesini tüketmeye bile gerek yok.Davulun sesi uzaktan hoş gelir.Soyleyip dursun bosver canını sıkma
ilkgebelikk Melekk32 ne sağlıksız insanlar var gerçekten şaşırmamak elde değil. Benim oğlum sayesinde oldu o çocuk demek ! çok uygunsuz olmuş. Para ya da eşya ile insanları etrafında tutmaya çalışıyor sanırım. Anne babaya hiç saygısı yok bazı kaynanaların cidden. Zaten şuan istediği olursa bundan sonra herşeyi bu yöntemle dayatmaya devam edecek.
betuss5 Melekk32 Cok istiyorsa zamaninda kendi ogluna koysaydi .Bence istedigin ismi koy sen tasiyorsun 9 ay asla taviz verme esin ses etmesede tepkini bilsin sesin Onunlada tartismaya girme .Esine soyle koymicam kesinlikle diue .Altinda alinir zamanla ,takmazsabtajmasin 😀
mirage333 Melekk32 onu ne ilgilendiriyomus sizin bebeginiz adı!!! Sinir oluyorum böyle insanlara. Her türlü sıkıntıyı sen yaşa, sonra ben koyacam desin bebeğin adını. 1 altinla zengin olacaksin sanki, kendine taksın yeniden doğursunda.
kahvesever__ Melekk32 çok meraklıysan bir tane doğur sen koy ateş ismini diyeydin dengesiz kadın ya istediğini koysun ne karışıyor sun şu kaynanaları hiç anlamıyorum gerçekten