• Gebelik
  • Kaynanayla isim tartışması

Zynp44 Gene bizim dediğimiz olucak onu geride koyucaz ama sınır olmuyo degilim

Melekk32 hahahahha altın takmayacakmis sen kendine bir altın al sus de 😄 tövbe estağfurullah ya oğlu sayesinde olmusmus geri zek ali kadin ay ne sinir oluyorum burdaki Kaynanalara 🤦 aferin kız devam et

Melekk32 kim olsa delirir yani. Konuşma şekli üslup 0 yani. Herkes neden yerini bilmez anlamıyorum.

Ne gereksiz bir konu bari güzel bir isim koymak istese çok bilirse dogursun koysun mal karı sinir bozucu sinir oluyorum Allah alsın böyleleri

Melekk32 annen sitrese sokuyor bni gitmeyecem bir daha de eşine. Gitmede zaten, tavrını koymuş olursun kaynanan anlamasada eşin anlar diye umut ediyorum. Al altın kaynanama sen tak. Oğlumun adı rüzgar olacak, bir daha ateş deme oğluma, bu altında benden sana gelsin senin altınını da istemiyorum, diyerek tak yakasına. Belki utanir

Melekk32 bizde de vardı öyle bir problem biz kocamla ismini koyduk bile dedim defalarca söyledi defalarca aynı cevabı aldı en sonunda sustu

Melekk32 insanlar ne kadar arsız ya eşin neden susuyor pardon ? Amaaan boşver takma ona mı kalmış isim eğer yine derse içinde kalmış anne herhalde birdaha doğur sen ateş koyarsın de

Melekk32 o zaman o dursun o kendi çocuğunu Ateş ismini koysun yetmedi altını da kendi çocuğuna taksin saçmalık resmen yaptı