Momtheangel Sinem-Akman ben Eylül ayında hamileydm erkenngebelikle öğrendim normal testte hiç çıkmadı ama 8 haftalık kürtaj oldum silikte olsa çıkıyor testte 😊
Sinem-Akman Momtheangel hadi ya RABBİM yardımcın olsun inşAllah tez vakitte hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲
adsmom Sinem-Akman benim tam günümde 0 gecikme iken idrar testinde pozitifti. Umarım sixin de öyledir ❤️❤️
HaticeElmas Sinem-Akman canm bnde gidemedm test falan ypmdm 2 gün var işte hafif kahverngi leke geldi hem gce hmde sabah ama adet gbi degl
Sinem-Akman HaticeElmas valla kuzum bende gitmedim normalde adetim 2 gün sonra ben genel olark adetimden 2 gün önce felan lekelenme yaşarım ama şuan birşey yok 🙈🙈
Busayyyyy Sinem-Akman adetim 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim gibi yaşayan varmı
Hakanbuse Sinem-Akman gogus agrim vardi regl olcakmisim gibi hissediyodum ama daha adet gunume vardi 6. Hislerim kuvvetlidir biraz dedigim çıktı
Sinem-Akman Hakanbuse ayy benim için de hisset birşey yaa 🙈🙈 senceee ben hamişmiyim?? 😊 benm hislerimde çok kuvvetlidir normalde ama bazen kendimde yanılıyrm kalben istediğim birşey olunca 😊😊
Ozks-elosa Sinem-Akman ben meraktan 2 gün önce yapmıştım çıktı belki varsa çıkar. Çok stres yaparım dersen yapma biraz relax olmak enniyi tadını çıkar beklemek de güzel süreci takip etmek de nasip canim hakkında hayirlis olsun. Güzel haberler almani dilerim..🤗
Sinem-Akman Ozks-elosa Aminm canım Benim ALLAH razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşAllahhh 🤲🤲😊😊
Hakanbuse Sinem-Akman allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin insallah sen ve bütün isteyenlere versin inşallah vardır kan testi ver 2-3 gun sonra tekrar ver illaki cikar olup olmadigi ama bence hamilesin ❤️
Ozks-elosa Sinem-Akman amin sağ ol zaman en güzel ilaç vaktini bekliyordur. Akışına bırakmak en güzeli.
Sinem-Akman Hakanbuse ALLAHım inşAllahhh kuzum benim ağzından bal damlıyorrr ball ❤️ inşAllahhh hamişimdir 🥰
Sinem-Akman Busayyyyy bunu hiç bilmiyorm ama doktora gitmekten çekinme daha kötü sonuçlar olmaması için git bian önce 😍