Kızlar rahim içinde kanamam var 11 haftalık hamileyim dışa vuran bi kanama yok henüz ben kendimi çok iyi hissediyorum bebekte çok sağlıklı bu hemen geçiyormu yoksa düşüğe kadar gidiyormu yaşayan var mı aranızda?

Asliiiek dışarı kahverengi leke olarak atabilir doktorunuz bi ilaç falan vermedi mi bende de vardı ufak bi yerde kahverengi leke olarak dışarı attı bu kontrolde doktor geçtiğini söyledi ben progestan fitil olarak kulandım 1 ay halen de devam ediyorum

Asliiiek canım benim kanama alanım vardı dışa da vurdu kanamam 2 ay boyunca hep yattım iş yapmadım şükür geçti 35+2 haftalığım yanı dusuge kadar gitmiyor dikkat edersen geçiyor Progestan falan verdiyse doktor onları düzenli kullan bol su iç iş yapma 💕

Asliiiek benimde kesenin yanında kanama alanı vardı progestan fitil olarak kullandım 1 ay ve çoğunlukla yattım çok şükür dışa vuran bi kanamada yaşamadım kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım Rabbim hayırlısıyla seninde kucağına almanı nasip eder inşallah dinlen sürekli ayaklarını yüksekte tut

Asliiiek Merhaba. Benim de rahim içinde keseye çok yakın olmayan bir bölgede kanamam vardı ilk üç ay. Ancak dışarıdan bir kanamam yoktu. Doktorum önlem amaçlı ilaç ve iğne ile kontrol altında tuttu. Üç ay dolduğunda da bitmişti zaten. Çok şükür bir problem yaşamadık. Dinlenmeye çalış üç ay boyunca ve doktorunun verdiği ilaçları kullanırsan bir sorun olacağını sanmam.

1. Haftamda benimde kanama alanım vardı ve kahverengi leke olarak dışa vurdu. Düşük iğnesiyle birlikte 2 ay ilaç kullandım. Bol bol dinlendim, ağır işler yapmadım. Şimdi 37+4 teyiz bir kaç gün sonra kızımı kucağıma alcam inşallah Allah’ın izniyle. İçinizi ferah tutun. İnşallah bu günleri atlatır, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.