Beriliko Hanımlar eşlerden ve kayınvalidelerden doğum hediyeleriniz hazırmı benim ikinci çocuğum olucak hediyelerim hazır almışlar sağolsunlar🤗🤗
ozge51 Beriliko canım valla ben istemedim çünkü evlilik yıl dönümümüz 🤣 iki masraf edeceğine tek alsın temiz alsın 😁
Hatice3 Beriliko yok valla hiç oralı değiller ben istiyorum duymazdan geliyorlar sağolsun kendi anacım kolye yaptırmış bana 😊🙏🏻
1prensesannesi Beriliko doğum hediyesi mi hahahah kız benim ki almiy bana ikinci doğacak hemen beştaş istiyim ondan 😂😂
pamuk_anne Beriliko ben hiç düşünmedim böyle bişeyi belki daha 40 hafta yolunu bile yarilamadik diyedir ama çok da beklenti içinde olmamak lazım üzülmemek için. Kendi adıma konuşuyorum tabi :) ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk :) ne yaptılarsa bana artık kimseden bişey beklemez olmuşum :D
rileyss ozge51 bizim de evlilik yıldönümümüze denk geliyor bebiş ama masraf çok diye bişey alacağını sanmıyorum eşimin. kendimi şartlandırdım hayal kırıklığı olmasın diye😂 kayınvalidem ise hamile olduğumdan beri telefonla bile aramaz oldu sanırım bişey isterim diye korkusundan. ondan da bi beklentim yok yani😂
1prensesannesi Beriliko vercegi cevap belli ama bakalım beştaş la başlim çiçek olarak döner belki hahahahaha😂😂😂
SerpilG pamuk_anne benim sloganımda aynı. Çıta nekadar alçak olursa hayal kırıklığı okadar az olur 😁 benim eşimde hiç öyle düşünceli değil ama benim kartımıda o ödediği için gidip kartımdan istediğim birşeyi alıcam o almış olacak 😃
ElifKarata Beriliko ben hediye yerine para istedim 5000 🙏😘😍😍😍 2. Çocukta 10000 dedim 2. Den vazgectı adam 🤣🤣🤣🤣
Merveelisa Beriliko çatı darlığı sebebiyle hem doktorun isteği hem kendi isteğim ama mecburiyetten yani
Beriliko Bende doğum hediyesi olarak karın gerdirme ve çatlak lazer tedavisi istedim eşimden ciddiye almadı ben çok ciddiydim halbuki 😂😂😂
Beriliko 1prensesannesi ben şimdiden para biriktireyimd eşim yaptırmazsa ben kendim yaptırıcam artık 😬😬
ozgeya Beriliko Eşim birşey alacak mı bilmiyorum,bu konularda sır küpüdür 🙈 Ama kayınvalidem beştaş pırlanta yüzük,kayınbabam da iphone x cep telefonu aldı. Bebeğe de künye yaptırdılar.
Beriliko ozgeya bebek odanızı çilekten almıştınız sanırsam siz instadan takipleşip odanızı vs görmem mümkünmü bizde oda bakıyoruzda 🤗
Ayseayse5664 Beriliko aldım şükür hala alıyorlar sagolsunlqr Doğum günüm evlilik yıldönümü ve Doğum süper ortalamayla birbirine yakın olunca tabi😉😇😁