Asil28 Robot süpürge alacam. Hem süpürüp hem silen. Kullanan var mı ve memnun mu? Hangi marka aldınız?
Betul-85 Asil28 Viomi V2 pro 💪 üzerine yuvarlak metal kocaman ayna düştü makine gitti dedim ama hiç bişey olmadı.Süpürmesi de çok iyi uzun tüylü lüks shagy halılalarımı bile harika süpürüyor
Rum-1 Asil28 sarjı bittiğinde yada temizlik bittiğinde kendi yerine geri dönüp şarj ediyor. Ama temizlik sonrası içindekileri sizin boşaltmanız lazım
kivicik Asil28 viomi v3 kullanıyorum canım 1 yıldır . Büyük kolaylık gerçekten hem süpürme hem paspas özelliği var çekim gücü 2600 w . Süpürme silme kademeleri var artırıp azaltabiliyorsun. Lazer sensörü var çarparak ilerlemiyor eşyaları kendi görüyor
Ozlemyvz Asil28 roborock s6 hem süpürüyor hem siliyor. Haritalandırması da çok iyi evde yokken de çalıştırabilirsiniz. Ben çok memnunum bakabilirsiniz yorumlarına da
Delimavi Ozlemyvz ben de s6 aldım kamerası da var evde yokken evi kolaçan etmeye birebir😄 Bütçene uygun değilse s5 i de öneririm
Melisssaaa Asil28 ben Roborock s5 max kullanıyorum evimiz yaklaşık 150m2 falan tüm evi temizliyor ve %70 gibi bir şarj kakıyor geriye inanılmaz memnunum 🌸🥰 hayatım o benim 🤪