dayanamıcam yazıcam tekrar cünkü ne yasadığınızı en iyi ben anlarım. büyük ihtimalle doktorun sana fetal dna testi yaptırmanı önerdi bana da 3,300 dediler. ben yaptırmak istemedim çünkü başka bi bulgu yoktu ve her şeyi sağlıklıydı oğlumun.
bizim sağda 6,5 mi ne solda da 5,1mm çıktı kistler özele gidiyodum doktor hemen bana cok iyi bi perinatolog önerdi tabikide sadece muayene 1000 tl dediler. icini rahatlatıcaksa randevu almak icin aradığımda sekreteri bile bu kistleri ciddiye almıyo hocamız dedi kapattı😂
ben suan yalovadayım perinatoloji bölümü olmadığı icin direkt bursaya gittim devlete ordada bana bakılmadı taa baska güne ultrason günü verdiler ama imkanı yok bekleyemem ağlıyorum geziyorum sürekli. sonra eşim araştırırken hemen ertesi güne istanbula zeynep kamilde perinatoloji randevusu buldu. soluğu orada aldık. bana 18+6 da detaylı yaptılar (yapabildikleri kadar işte çünkü haftası küçüktü) devlet olmasına rağmen baya baya baktılar 35-40 dakika. evet dedi kistler mevcut ama baska bi bulgu yok. hemen gelin amniyosentez yapalım (karından sıvı alma) cünkü kesin tanı %100 olmak kaydıyla amniyosentez var. o riski göze alamadım. o zaman nipt testi yaptırın dediler ama o da%99,9 sonuç veriyomus fiyatı 3,300 olan özellerde.
sonra ben detaylıda bisey çıkmadığı icin baya rahatladım ama tabiki aklım hep o kistlerde.
sonra burada araştırma yapıyorum sürekli bi kadının yorumuna denk geldim onunda kist cıkmıs ve ümraniye araştırma hastanesinde ücretsiz kan verdiğini yazmıs. yanlıs anlaşılmasın benim durumum olabilir ama o parayı bebeğime cok sey alırım diyerek vermek istemedim ama ücretsiz yapılıyosa neden yaptırmıyım ki? diyerek o hastaneden genetik bölümüne randevu aldım. doktor onay vermiyorum kızım sen olmussun 20 haftalık bebek kocaman olmus aldıramazsın bile dedi. kızdım dedim aldırmak isteuen kim ben sadece hamileliğimin geri kalanını rahat gecirmek istiyorum. sonra dediki kan icin onay vermeden önce aşağı in bizim perinatoloji hocamız son bi baksın kistlere. randevum bile yoktu perinatolojide.. orada ayşegül hanım ve murat bey var. hemen indim baktı diyoki doktor kistler hangi taraftaydı dedim hocam iki taraftada vardı.. sonra hic bisey görmüyorum ben yoklar dedi o an ki sükredisimi bi allah biliyor. sana da unut olsun diye yazıyorum cünkü eeen fazla 32. haftaya kadar geciyo bunlar. o kadar cok bilgilendim ki sınava girsem 100 alıeım. sonra genetik hpcasına geri gittim istersen icin rahat değilse alalım kan ded. verdim o kanı ama icim coktan rahatlamıstı sonuc cıkana kadar aklıma 1-2 kere gelmistir kan verdiğim. sonuc geldi zaten sükürler olsun temiz🤲🏻 sende eğitim araştırma hastanelerinde yaptırabilirsin icin rahat etmesi icin o kadar para vermeye gerek duymuyosan. ama emin ol gececek