Glcnglcn Tatlı anne ve anne adayları. Yüzümdeki çiller gebelikle beraber artmaya başladı.Bebeğime zarar vermeyecek sekilde günes kremi olarak ne önerirsiniz?Ayrıca catlaklar için ne kullanmaliyim?
gonulcelen Glcnglcn solante keşke çil probleminiz varmış başta kullansaydınız hamileler için özel geliştirilmiş formül leke için özellikle
Glcnglcn gonulcelen soletenin dışı mor renkli olan mı pembe renkli olanı mı kullanıyorsunuz? 2 tane ürün çıktı karşıma
Defne74 Glcnglcn eşlerin haberi mi var cnm onlara göre herşey dört dörtlük benim kayınvalidem de vardı gece çoçuk aglarken bile kalkıp gelmezdi bu çoçuk hasta mı niye aglıyo diye eşim yan odada yatıyo sesi duyyoda gelmezdi
Ozgeuzun 'la roche öneririrm ama lekeler oluşmuşsa sinoz diye bir markanın leke kremini çok duyuyorum bu ara onu araştırabilirsiniz
pamuk_anne Genel olarak solante öneriyorlar diğer postlardan bu bilgiyi edindim ama kendim sebamed 50 faktörlü bebekler için güneş kremini kullanıyorum. Gündüz dışarı çıkarken bile kullanmak gerek diye düşünüyorum :)