Suzanne Kızlar 26. Haftadayım ve an itibariyle 9 kilo almışım ve ben bu 9 kiloyu sadece 7 haftada aldım 19. Haftaya kadar hiç almamıştım. Aşırı yemiyorum ya da tatlı tüketmiyorum gebelik şekeride yok ama çok hızlandı kilo alımım. Artık akşamları yemekten sonra sadece bir meyve ile geçiştirmeyi düşünüyorum😢
Gzmmmmmm11 Suzanne bende 30um 13 kilo aldım 20 haftama kadar hiç kilo almamıştım 10 haftada 13 kilo aldım
kuzeymomsss Suzanne 53 kilo ile hamile kaldım 21+6 haftalığım 59 60 arası gidip geliyorum. 6 7 kilo arası aldım yani 🤦🏼♀️
burcusami 21.hafta dan 24.e kadar bende 3 kilo almıştım birden, bende aşırı yemiyodum, bence normal rahim büyüyor bebek büyüyor
Suzanne burcusami olabilir çünkü önceki haftalarda ne yiyorsam aynısını yiyorum şimdi 1-1,5 kilo alıyorum haftada
Suzanne Gzmmmmmm11 benimde öyle olacak gibi duruyor canım 50 ya da 60 kilolarda hamile kalsam sorun etmezdim ama 79 ile hamile kaldım o nedenle korkuyorum
Zeynepp97 Suzanne Amann kız hiç sallama valla biz ve bebişler sağlıklı olsun da inşallah kilo verilir 30 35 kilo alanlar var 😂
Suzanne Gzmmmmmm11 boydan kurtarıyorsun ne güzel ben 165 boyla 88 kiloyum şuan Allahtan kemiklerim iri gören çok kilo almamışsın diyor 😂😂
kuzeymomsss Suzanne bende kaç gündür kendi kendimi yiyordum çok alıyorum diye bu postu okuyunca bir nebze de olsa rahatladım 😂😂😂
DnzDrn 23 haftalığım hala hiç kilo almadım 54 üm. 3 yıl önce zayıflama ameliyatı olmuştum. Transit bipartisyon. Çok fazla lavaboya çıktığım için bağırsaklardan istesemde 3 yıldır kilom sabit. Ama çok şükürki bebem iyi besleniyo 🙏☺️ hep korkuyodum ama gramı boyu iyiymiş önden gidiyo dedi. Alırım illaki son ayda falan.