MeyraRana Bsr-12 ben hastanede yattığım için 2 hafta ne kadar yatacağım belli olmadığı için randevu almadım doktora da belirttim bunu 22.ci haftamda taburcu ederken yaptı Allah razı olsun normalde yapmıyor perinatoloji bölümü ama çaresiz kaldım yaptı mecbur.
Bsr-12 kuzeymomsss benim dr 3 hafta sonra gel ddi o hafta bu hafta oluyor bu hafta 16+4 olucam c tesi gunu olur mu ki detayli
kuzeymomsss Bsr-12 canım benim bildiğim 20 24 hafta arasında oluyor ve 22 haftalıkken kalp ile ilgili herşeyi daha net gözüküyor neden erken istedi ki
kuzeymomsss Bsr-12 bence de canım, ama 21 22 hafta gibi gitmeye özen göster bence herşey daha net belli olabilir 🌸
Bsr-12 kuzeymomsss oyle yapicam ama 3 hafta oldu kontrol olsun bu haftada zaten bir sonraki kontrolde de yapilir 3 hafta sonra
Bsr-12 zeymoms dime tmm o zman benim rahat bi 4 haftam var daha bu hafta kontrol olsun o zman cunku 3 hafta oldu gitmeyeli belki cinsiyeti falan da ogreniriz inss😅❤️
zeymoms Bsr-12 canım bence de sen normal doktoruna git 20 21 22 haftalarda detaylıya gidersin evet zaten 16 haftadaysan cinsiyeti öğrenirsin inşallah 😍🙏
hulya-13 Bsr-12 benim doktorum 2 gebeliğimdede 4.lüyü istedi. Sonuç daha iyiymiş. İnternettende baktım 2.li %40 3lü 60 4lü %80 sonuç veriyormuş. Doktorumda böyle söyledi