kuzeymomsss Oglumun_annesiyim boyun bilmiyorum anlayamadım kağıtta 😕 ama şuan 21+6 haftalığız az önce çıktım doktordan 506 gram 😍
kuzeymomsss Oglumun_annesiyim maşallah 🌸 boyunu da çok merak ediyorum ama burda ultrasonu atsam yazıyor mudur acaba bakabilir misiniz?
Ogretmen_1 kuzeymomsss ultrason kağıdında Fl diye yazan kısım varsa orayı 7 işe çarpınxa boyunu buluyoruz yaklaşık olarak
kuzeymomsss Ogretmen_1 zahmet olmazsa bakabilir misiniz ben pek birşey anlamadım da https://www.hizliresim.com/6pz5sy1
Oglumun_annesiyim kuzeymomsss Bende anlayamadım bu yazanlardan bende de yazıyor ama kafa ölçüsü karın ölçüsü sanırım onlar ben ayrıca doktora soruyorum o zaman anca öğrenebilirim 23 haftalikken 28 cm demişti bugün sormadım 😁
Ogretmen_1 kuzeymomsss Resim tam net değil ama yanlış görmediysem fl değeri 3.81 . 7 ile çarpınca 26,67 cm oluyor yaklaşık olarak
kuzeymomsss Ogretmen_1 fl değeri 3.84 yazıyor dediğiniz ile aynı neredeyse 26.88 cm falan çıkıyor normal sanırım boyu nette 28 29 civarına ulaşması gerekiyor diyor ama doktorum herşey normal demişti ☺️ çok teşekkür ederim 🌸
Ogretmen_1 kuzeymomsss zaten orda değerin karşısında hangi hafta ile uyumlu olduğu yazıyor ordan da anlayabilirsiniz☺️
Ogretmen_1 kuzeymomsss resmi daha ner inceledm de bebeğiniz haftasından 1 hafta önce gidiyor boyu kilosu gayet yerinde bence sıkıntı yapmayın☺️