[silindi] Kızlar hastane çantasına koymak için bebek maması alacağım hangi marka önerirsiniz siz hangi marka aldınız acaba? Bir de doğum sonrası İçin korse alacağım hangi marka nasıl bir şey almam lazım yardımcı olur musunuz ?
Aag06 [silindi] mama icin erken degilmi emerse seni gerek kalmayacak bide tuketme tarihide kisitlincope gidecek acil lazim.olursa eczanelerde var alirsin ama illa alcam diyorsan eczaci bile bana kendi satmadigi halde zeni reddetmesin diye hipp organik onerdi bilemem.🤷🏻♀️
Gzmmmmmm11 [silindi] bence hastane çantasına mama koymayın zaten aksi bisey olursa hastane veriyor kendinizi mamaya şartlamayın sütünüz gelir
[silindi] Aag06 sütün hemen gelmezse sarılık olur direkt mama verirsin hazırlıklı git diyen çok oldu korktum ondan alayım demiştim ama haklısınız acil bir şey olursa alırız o an çok teşekkür ederim.
[silindi] Gzmmmmmm11 inşallah 🤲🏻 Sütün gelmezse çocuk sarılık olur hazırlık git çantanda mama olsun diyen çok oldu bende ondan acele ettim ama almayacağım haklısınız inşallah sütüm hemen gelir bir şey olursa da o an alırız artık teşekkür ederim