AysegL89__ Benim 3.gebeliğim iki kızım var ikiside sağ taraftaydı bu kez sol tarafımda hissediyorm bebeğimi internettede sağ tarafta erkek olur yazıyor sizde hangi tarafta oldu kız veya erkek bebekleriniz 🌸
Gzmmmmmm11 AysegL89__ doğru ben sağ tarafta hissediyordum hep oğluma hamileyim 🥰 birkaç arkadaşımda da tuttu
dilaaaraozturk AysegL89__ benim sağ tarafta cinsiyeti kız 🤣 inanmayın öyle şeylere sürekli geziyor bebek hareket ediyor karında
FusunF AysegL89__ benim ilk zamanlar hep sagdaydı şimdi sağdan soldan vuruyor annesine 🤣Amaa ilk zamanlar sağdaydı ogluşum
AysegL89__ Gzmmmmmm11 Benim kızlarımda hep sağ taraftaydı 😊Ben ilk hamileliği farketmem şöyle oldu karnımdan bişey akar gibi oldu erkek bebekte böyle olur dedi annem🤔
Busra2013 AysegL89__ ayn onunla alakası yoo bıde duyduguma gore kızlar yılan gıbı sureklı karın ıcınde saga sola gıdıyorlarmıs benım aynı oyle bı sag bı sol gıdıp gelıo erkeklerde sureklı tekme atarmıs benım kız fazla tekme armıo sureklı yuzuo😂
Deletedmom62627 AysegL89__ sağ yada sol yumurtalığın döllenmesiyle alakalı değildir çocuğun cinsiyeti erkekten gelen Y kromozomuyla belirlenir.
eso14 AysegL89__ ben inanmıyorum böyle şeylere. Bana cinsiyeti öğrenmeden erkek erkek dediler sağ tarafımdaydı bebişim. Ama sonuç prensesim olucak 🌸😂
Carriebradshow AysegL89__ benim ikiz birisi kız birisi erkek. Sağ tarafta olan bebek kız, sol tarafta olan bebek ise erkek ☺️