Dygtlg Selamlar gebelik şekeri yaptırmıştım açken 136 yüklemeden sonra 149 çıktı henüz doktora gösteremedim normal mi ?
gonulcelen Dygtlg biraz yüksek evet 140 sınır ama testi 100 gr olarak tekrar edebilir ya da diyet verir daha fazlası olmaz gibi geçmiş olsun. Bn 100 gr yaptırdım iyi çıktı ilk 50 de yükselti 154 çıkmıştı ama korkmayın testi tekrar isterse daha güvenli olur ya da hafif ddikkat etmeniz yeter
Yunusm123 Dygtlg benim açlık 82 tokluk 141 çıkmıştı şuan diyet magduruyum canım seni de diyetisyene yönlendirebilir ya da dahiliyeye yönlendirir o diyetisyene gönderir aman dikkat et CNm
Dygtlg gonulcelen bir de 1. Saati 15 dk geç verdm di bi aksilekten dolayı daha çok çıkcaktı demekki 🤔
HulyaKrg Bnm 160 cikmisti 50 lik.100 luk yapti sonuc icin aradik dikkat etsin kilo almasin demis ben anlamadim neye dikkat edicem sekerlimi yemicem hamur isimi yemicem hic detayli bilgi vermio
SeydaDoruk HulyaKrg şekerli şeyler, hamur işi, beyaz ekmek, makarna, pirinç pilavı, şekerli sulu meyveler, patates bunları yemeyeceksin
deletedmom321 HulyaKrg hamur karbonhidrat tüketmeyin şeker abartmadığınız sürece sorun olmaz. Kilo fazla almamaya çalışın bebiş alsın siz kalın :)
deletedmom321 Dygtlg tamam çok iyi ilerisi için de böyle giderse sorun olmaz. Bugün doktorum söyledi bunları da bana
Bekleyenler Ben de bir şey sormak istiyorum. Ben de yükleme yaptırdım. Sonucum normal çıktı. Ama benim kahvaltıdan sonra gayet iyiyken çarpıntı bulantı göz kararması bayılma hissi oluyor. Hipoglisemi atağı dedi doktor. Bu şeker yüklemesinde bunla ilgili bi şey çıkmıyor galiba.