hayat_23 iki gün ilişki bir gün ara iki gün tekrar ilişki 1 gün ara öneririm çünkü erkeğin spermi tıbbi bilgilerde okuduysan canım 48 saatte kadının vücudunda bayatlıyormuş, bir de bazı erkeklerin spermi kadınların vajina uzunluğuna göre veya işte erkeğin penis uzunluğuna göre kadının yumurtalığına ulaşıp döllenme süresi değişiyor yani spermi ne kadar süre içerde tutacağında önemli ben öyle hesaplayarak hamile kaldım, bazılarnda yarım saat bazılarnda 40dk ama ben 1 saat ayağa kalkmayıp sonra duşa giderdim ( sağlam olsun diye) ve dediğim gibi 2 günde bir dinlen hem sen dinlen hemde eşine fırsat tanı vücudu yeni ve taze sprem hücresi oluştursun yani 🤷🏻♀️ Ayrıca bu evrede bol bol avokado yemelisin, biz böle 2 aya denedik 2inci ay hamile kaldım … Eşine de keçi boynuzu pekmezi yedir canım… ( Eşin veya sen sigara kullanıyorsanız genelde eşinin spermi bir çoğu ölü yenilenir senin de yumurtlaman aktif olmazsa bebek oluşmaz oluşsada yarım oluşabilir veya sıkı tutunamaz ve sonuç hüsran) bu yüzden yediğin içtiğin her şey bebek oluşma faltöründe önemlidir. içilen sigara 2-3 ay bile bırakılsa işe yaradığı gözlemlenmiştir…