Dennnn İstanbul’da ayrıntılı ultrason için yer önerisi olan var mı ? Malum para için olmayan şeyleri söyleyebiliyorlar :(
Turaninci Dennnn ben suan 19+2 haftalık hamıleyım tam iki hafta sonraya çam ve sakura hastanesı perinatoloji bölümünden randevü aldım orda yaptıracam nasipse
hulya-13 Dennnn çam ve sakura şehir hastanesine gidebilirsiniz doktorları çok iyi. Önce kadın doğuma randevu alıyorsunuz o sizi perinatolojiye yolluyor. Özel isterseniz avcılar Anadolu Hastanesi önerebilirim 750 falandı ücret zam geldimi bilmiyorum
kuzeymomsss Dennnn edirneye gelme şansınız varsa tıp fakültesinde doç doktor 230 TL gibi bir ücret ile bakıyor.
hulya-13 Turaninci benimde çam sakurada yapılacak 11 şubatta. Sürekli gidiyorum ben oraya riskli gebeliğim var o yüzden. Tabii ayrıntılıdan da yararlanmış olacağım ücretsiz☺️
Turaninci hulya-13 ben ilk kez detaylı için gidecem ama herkes cok iyi diyor kötü yorum görmedim ondan tercih ettim ben normalde etfal hamidiyeye gidiyorum ama orda yok detaylı doktorum bana yeşil alan açtı bende aldım randevü