Ozlemkomur75 Ve benimde Allah izin verirse son günlerim inşallah Allahım herkese kolaylık versin bana da
Zadekuzu minikmucizem_4206 inanin ben cok küçük doktorsuz bir yerdeyim. Yani bulundugum yerin sartlari iyi degil ozel yok devlet var ve doguma gelmiyor doktor.
Zeynosunannesii kizannesi_1004 bencede kabul edin acilmada varsa hızlı ilerliyo saglikla kucağınıza alın ins
kizannesi_1004 Zeynosunannesii 6 cm aciklik var canim henüz suni takmadilar ama bu saatten sonra da takarlarsa hayir demem hizki ilerler herhalde
SekerDehasi Zeynep1903 Bende 35 haftalik suyumun gelmesiyle sifir sanci sifir acilma suni ike normal doğum yaptım . Sizin neden direk sezeryan oldu acaba .
Zeynep1903 SekerDehasi Bebeğim içeride kendi suyunu yutmuş çok nabzı düşmeye başlayınca hemen sezeryana alındım
Zeynosunannesii kizannesi_1004 bikac saat dişini sıkman yeterli Allah yardımcın olsun olunca yaz buraya ayy heyecan yaptım sanki kendim gibi benim doğumda böyle ilerlemisti ya kendimi gördüm yine bian😀
kizannesi_1004 Zeynosunannesii mutlaka yazarımm canım ben de cok heyecanliyim Rabbim yavrularimizi bize bağışlasın😍
Zeynosunannesii kizannesi_1004 emin ol çok hızlı ilerliyor 6 cm çok iyi bişey ben 4le gittiğim halde çok kısa sürede açılmıştı catalda bikac güzel ıkınma yaparsan tamamdır benim çatal biraz zorlamıştı beni
EceNil 35-36 haftalarda suyu gelen arkadaslar acaba erken dogum riskiniz mi vardi yoksa hersey yolundayken risk falanda yokken mi suyunuz geldi o haftalarda ?
kizannesi_1004 Zeynosunannesii beni de o zorlayacak gibi kendi doktorum çatın harika demisti ama ebeler biraz basık dediler şimdi o korkuttu beni inşallah o da kolay olur 😍
kizannesi_1004 Zeynosunannesii doktor 3-4 cm aciklikla doğumhaneye yatış verdi korona testi verdik doğumhaneye çıktık derken ebe baktı 6 cme cikmis nst cekti felan sonra suni verdiler 1 saat suni ile sancı cektim ama o neydi yaniiii cok sükür kızım 2650gram kucağıma aldım dikişlerim var biraz sızlıyor ama kızıma değer atlattım çok şükür 😍😍
Shlshss kizannesi_1004 gözünüz aydın darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıklı sıhhatli bir şekilde 🤲🏻❤️ Kaçıncı haftadaydınız?
Zeynosunannesii kizannesi_1004 yaa çok sevindim çatal kolay oldumu güzel günlerde sağlıkla büyütün kaç haftalık dogdu
kizannesi_1004 Zeynosunannesii güzel ıkındım canım cok şükür becerdim ama o makata baskı var ya ıkınırken şuan hala o baskıyı hissediyorum yuruyunce aciyor felan 😂
Zeynosunannesii kizannesi_1004 ya ben o baskıyı hissetmedim varya beni erken çatala almışlardı sanırım