Tatlisanneeecikk Minikbirannecikk kız bide haftamız hemen hemen aynı 😃 bende ishal olmuyor ama biraz biraz ağrılarım var paşam sanırım sabırsız 🤦🏽♀️😅
Aselinkooo Minikbirannecikk farklı derken siyah mı kan ilacı öyle yapıyor genelde. Kullandığın farklı Bi ilaç (magnezyum VS) kullandıktan sonra ishal olduysa ilacı kullanmayı bırak. Sıvı kaybı oluyor çok. Doktoruna danış farklı Bi ilaç önersin
Bhr21 Geçmiş olsu Allah şifa versin . Muz, yoğurt, pirinç lapası, haşlanmış patates bunlarin iyi geldiğini duydum hatta kahve ve yoğurt yada çay ve yoğurt karışımı da iyi geliyor
Tatlisanneeecikk Minikbirannecikk yaaa hayırlı olsun bizde çok istedik kız olmasını ama kısmet 🥰 ismini ne koymayı düşünüyorsunuz
Tatlisanneeecikk Minikbirannecikk hayırlısı olsun tabi sizin zevkiniz ama öykü Sıla uyumlu değil gibi geldi bana 🙏 öykü lina daha güzel duruyor sanki ama Yinede sizin kararınız kız bebecik lere herşey yakışır tabi 🐥🐥
Minikbirannecikk Tatlisanneeecikk zaten ilk öyle düşündük eşimle ama anneler işin içine girince değişti
Tatlisanneeecikk Minikbirannecikk Hmm bizimde aileler isim önerdiler ama eşim kesinlikle kabul etmedi bizim bebeğimiz biz karar veririz dedi.. biz tam karar veremedik ama Buğra ve göktürk arasında kaldık 😇
Minikbirannecikk Aselinkooo çok şükür düzeldim yesilik türünden uzak durucam denedim onları yiyince böyle oluyor şuan kestim onlar
Minikbirannecikk Tatlisanneeecikk hadi hayırlısı olsun benim eşim annesini kuramıyor yapicak bişey yok maalesef ikinciyide ben koyarım Rabbimin izniyle
Tatlisanneeecikk Minikbirannecikk hayırlısı olsun kız ilk önce bir tanesini doğuralım ikinciye bakarız sonra 😂🙈
Minikbirannecikk Clk56 evet kullanıyorum magnezyum demir ilacı ama ilk üç gün oldu geçti şimdi bir daha başladı
Hayat_Recep3480 Minikbirannecikk meraba canım bende ishal olmuştum geçmiyordu dayanamadım doktora gittim tahlil aldı amip olduğumu söyledi ilaç hemen verdi kullandım geçti sizin de eğer geçmezse doktora gidin
Minikbirannecikk Hayat_Recep3480 tamam canım benim peki yeşil çiğ ıspanak cinsinden uzak dur dedi mi sana