Nihayet şükürler olsun bana da nasip oldu doğum hikayesi paylaşmak cumartesi ağrım var diye acile gitmiştim 2 cm açıklık var doğum başlamış denildi yatış verdi yatmadim imza attım çıktım ertesi günü yirmi dört saati yani yürüyerek squat yaparak geçirdim sadece yedi saat uyku uyudum geriye kalan tüm vakti yürüyüş ile geçirdim dün akşam beş gibi ağrılarım arttı ve yatisim yapıldı sancım vardı zaten suni ile de destek verildi sancı verilirken yürüdüm squat yaptım çömelme hareketini yaptım 7 cm olana kadar sancı hissetmedim sonrasında hissettiğim sancida da çığlık falan atmadım sakin karşıladım hep kendimi motive etmiştim bagirmaktan bişey olmaz bebeğim geliyor diye çok şükür 22.02 de bebeğim geldi benim için ıkınma çok kolaydı daha önceki dogumumda ama bu sefer ikinmaya gücüm kalmadı ayaklarım titriyordu oda benden kaynaklı bir durumdu yetmedi nefesim biraz destek verdiler öyle ikindim çok şükür kesisiz dikişsiz bir doğumum oldu darısı bekleyen tüm annelerin anne adayları nin başına biz 38+6da sarıldık henüz hastanedeyiz bugün taburcu olacağız