-asez- Bizimkisi 2.40 gr doktor 1 hafta geriden geliyor ama genetiğe bağlı olabilir değişkenlik de gösterebilir dedi . Sizin bebişlerde durum nasıl
Ezram2121 -asez- benim 33+4 perşembe günü kontülürüm var 34 haftalik olcam inşallah günler yaklaştikca korku sevinç her Bi çocuğumun sevinçli başkaymış 3 CÜ doğumun doktoruma konuşacak izin verilirse kortonlarimi bağliyacam
Anne3434_ -asez- 33+4 te cuma günü doktor 2400 dedi benim çocuklar babalarına çekiyorlar maşallah uzun bacaklı tombalak bişe doğuruyom hep 😂
Deletedmom_33 -asez- 33+0′da 4 gün önce 2500 e yakın çıktı. Ama kafası büyük o yüzden ortalamayı yüksek veriyor olabilir dedi doktorum kendisi de iri
Esrabahar Deletedmom_33 kafasının buyukluguyle ilgili bir şey dedi mi kaç hafta önde benimdd büyük dedide
Melek__55 Clementinee canm kaç haftada bir çağırdı seni benim unutum sormayı sonra tekrar sormaya gitigimde doktor yoktu sekreter iki hafta sonra gel dedi bana 🤔
Clementinee -asez- Az önce geldim canım 2.135 Gr 44 cm haftasıyla uyumlu dedi bize. Aramızda çok fark yok bence takılma 🤍
Clementinee Melek__55 bana artık 2 haftada bir gel dedi haftaya nst gircem yazmışım yanlış yazmışım canım nst 2 hafta sonra gireceksin kan değerlerine falan bakıcaz dedi. Çantanı hazırla artık hazır ol dedi heyecan sardı 😅😇
Melek__55 Clementinee ben 33 te girdim nste artık her gittiğimde gircm galiba senin cantan yıkama ütüleme hazır mı herşey
Clementinee Melek__55 evet canım hazır çok şükür 😅 hazırladım herşeyi İnşallah sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum artık
2erkekannesiii 27 haftada gittim 1250 idi 32 haftada çağırdı 2 hafta sonra gidecem bakacaz bakim ne kadar olmuş
Cokistersengelerbence -asez- ben de 33+6 ama doktor söylemedi kilosunu. Sadece haftasıyla uyumlu dedi🤦🏻♀️
Deletedmom_33 Esrabahar 3 hafta önde bizim. Bu şekilde devam ederse sezeryan olacağım normal doğumu önermem dedi kafa çapından dolayı