Duyguseli_kz Bu saatlerde hep uyanıyorum ve boş migdeyle kusmaya başlıyorum ve kusma sırasında migdem çok kasılıyor ne yesemde fayda etmiyor ilaç bile ne yapcam ben ya
NaimeYilmaz Duyguseli_kz Hamilelikle alakalıdır büyük ihtimal. Zor bir durum, bir şeyler atıştırıp bulantı ilacı alabilirsiniz. Geçmiş olsun🙏
Ccgdm Duyguseli_kz sabah uyanır uyanmaz hemen çubuk kraker atın ağzınıza bende de ikincti trimester döneminde öyle oluyordu gerçi şuan 3.trimesterdeyim akşamları kusmam başladı bu seferde 😃
Beybisininannesi Duyguseli_kz sabah kuruyemiş denediniz mi? Bir avuç Ceviz findik midemi bastırıyordu benim.. Belki size de yardımcı olur
Busraaagul Duyguseli_kz Ben şimdi yeni bir yöntem buldum biraz rahatlatıyor bu beni, göbek deliğini çapraz hava almayacak şekilde bantlıyorum, genelde araba tutması için yapıyorlarmış. Zararı var mı bilmiyorum ama denedim iyi geldi biraz bana
NaimeYilmaz Duyguseli_kz Ne kullanıyorsunuz? Zofran falan epey etkili. Benim de çok bulantı sorunum olurdu dayanamadığımda onlardan içerdim.
Duyguseli_kz Busraaagul bunuda denicem sabah uyanur uyanmaz mi takiyorsunuz yoksa gece uyumadan önce mi
Duyguseli_kz Busraaagul Allah sizden razı olsun sabah bu yöntemi denedim saat 10 oldu ama halen kusmadim teşekkür ederim
Yesilim23 Duyguseli_kz Aynı durum bendede var malesef 3 aydır mide bulantısıyla uğraşıyorum 🥺 birde demir ilacı kullanıyorum oda cok tetikliyor.. boş mideyle afedersiniz öğürüp mide öz suyunu çıkarıyorum çok zor durum evden tiksinir oldum evin kokusu herşey midemi bulandırıyor 😞
Yesilim23 Duyguseli_kz Anladım canım çok zor bi durum ama en iyi ben anlıuorum seni Allah yardımcımız olsun sonu güzel ya ona değer 🥰😇
Busraaagul Duyguseli_kz Sabah uyanır uyanmaz bantla gece yatarken çıkarırsın ben öyle yapıyorum belki zararı olur sürekli kapalı kalmasın diye şifa olur inşallah, zararı varmıdır diye sorucam doktora benimde yarın kontrol, bence yoktur ama😂
EsraTnrgn Duyguseli_kz çok bulantılarınız varsa dayanılmaz haldeyse zofer diye ilaç var doktorunuza danışıp onu kullanın
Duyguseli_kz EsraTnrgn cuma günü gidicem olmadı onu isterim artık kasmaktan karnıma kasıklarıma ağrı giriyor bu yetmezmis gibi bademciklerim var hemen şişiyor ve nefes alırken bile agriyir buda çabası yani
Busraaagul Duyguseli_kz Bademciklerin içinde kestane balı zencefil limon karıştır gece yatmadan ve sabah aç karnına yut bi kaşık, miden bulandığı için burnunu tıka öyle yut ben öyle yapıyorum buda bademciklerine iyi gelicektir inşallah