Dilanilhn Elime telfnu alir almaz size yazmak istedim kizlar taze taze yardımcı olurum belki dün gece 9 Da nisanım geldi hemen sancilwrimda başladı ama çok hafifti tabi ilk doğum olduğu için ben düzenli olması yeterli sanıyordum o gece 3 te hastaneye gidip muayne oldum geri ginderdiler açılma hiç yok sancida yetersiz dediler eve gittim uyudum 3 saat kalktığımda biraz git gel yaptim evde suyum gelmeye başladı endislenedik hastaneye geldik yine açılma 0 sancı yetersiz ama su geliyor yatış verdiler saat 2 de yapabildim çünkü dogumhanede yer yokmuş 4 yada 5 saat hastanede oturarak bekledim zaten post açmıştım bilenler bilir bekliyorum halen diye neyse yatış yapıldı sancılar geliyor ama yetersiz fakat bna çok gibi geliyor gece 10 a kadar açılma ve sancı böyle devam ederse suni verices dediler korkuyordum gerçekten Suni sancı çok kötü diyorlardı hep Allah’ıma şükürler olsun 8 de 2 cm acıkligim oldu bekledik saat 11 de 5 cm oldu suni vermekten vazgeçtiler gece 11 den sonra sancılar zaten bi tuttu inanılmazdı ama Allah o gücü veriyor 21 yaşındayım ben bile kendime inanamadım bu kadar dayanabulecegime sancılar zordu ama aslında en kolayı dogum anı biraz sertçe ikininca cocuk hemen geliyor zaten ebe muayneye geldi sakın ikinma napiyorsun çocuğun başı cikmis dedi doktoru cagirdi minik kizim 5 dk da doğdu o an surekli dua ettim Allah yardım ediyor kizlar hiç korkmayın ben sezeryana alsınlar istedim güvenmedim kendime ama annem izin vermedi bna cesaret verdi normal doğurdum sizde yapabilirsiniz hiç korkmayın bu arada 38+5 2700 doğdu 36 haftalikken doktor 2900 gr demişti ama ultrasonda yanılma olabiliyor kuzum biraz zayıf doğdu ama en kısa sürede toparlarım inşallah merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
Yagmur34 Dilanilhn hayırlı olsun cok gecmiş olsun Allah analı babalı büyütsün ne guzel kolay olmuş doğumunuz🤲😊
Seymaayyy Dilanilhn ayy masallah gözün Aydın 😍🐣 rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasıp etsin benımde az önce nişanım geldi sabah konturolum var acaba yatırırlarmı merak edıyorum sancım falan yok suan
Gamze1710 Dilanilhn benımde olucak ınsallah bu hafta ya cok heyecanlıyım korkuyorum ağrılara dayanamam dıye sızınde gözünüz Aydın çok güzel bi duygu Allah analı babalı büyütsün inşallah
Zeyno15 Allah hayirli mübarek eylesin ❤️ Masallah cok sevindim cok gecmis olsun 🌸 Bu sancilar ayirt edilebiliyor mu? Mesela benimde karnim agriyo ara ara 2-3 gündür ama bilemiyorum normal agri mi yoksa dogum sancisi mi, 38+0 bende
Dilanilhn Zeyno15 benimde sırtıma giriyordu adet agrisi gibi dogumdan birkaç gün önce karnım da dogumdan bir gün önce çok sertti karnımı elleyince cocugun kemiklerini hissediyordum bende öyle belirti verdi
Dilanilhn Seymaayyy ya benim aslında kafama şu takıldı sancim vardi hafif ama keşke muayneye gitmeseydim dedim alttan muayne belkide suyun gelmesini tetikledi keşke bekleseydim dedim çünkü dogum sancısı anlaşılıyor acele etmeye gerek yok önce suyun gelirse çok kötü ben 16 saat falan hastanede sancı bekledim çok zor oluyor
Dilanilhn Seymaayyy nişan gelince yatirmiyorlar sende kabul etme gerçekten dayanlmaz sancılar ve suyun gelmeyene kadar evinde cek çünkü dogumhaneye kimseyi almıyorlar ayrıca yemek su vs hepsi yasak her gebede sezeryan riski oluyor onun için izin yok
Dilanilhn asellmom evet oldu doktora sordum dikiş sırasında kac tane var diye soylemedi herhalde endişe duymiyim diye yaptı iç dikişler var belli olmaz takma dedi
Dilanilhn Gamze1710 hiç korkma o doğumda diyorsun ki mecburum başka çare yok bunu bilince çok güçlü oluyorsun
haticeks Ay bunların hepsi bendede var nişanım geldi 2 cm açıklığım var başkada bişey yok 37+1 im ama geceden beri regl olunduğunda sızlayan yerlerım sızlıyor .eşimin elini oralara koydum masaj yaptırıyorum 😂😂😂😂 gecmıyor ama iyi geliyor gibide . Sancı mı değil mi ne bu sancı olduğunu nasıl anlayacam. Kime sorsam doğuracaksan anlarsın zaten diyo . Yok anam yok anlamıyorum nerden girecek bu meret 😬😬
Dilanilhn haticeks canim kasiklarina agri giriyor hemde öyle böyle değil ikinma isteği uyanıyor insanda