Sclzdmr Aksam 9 da suyum geldigi için yatısım yapıldı sabaha suni sancı ile doğumum olucak dualarınızı istiyorum
Fatosduzgun55 Sclzdmr Allah yardımcınız olsun saglıcakla inşallah 🤲 bende saat 10u beklıyoum ama bır turlu geçmiyor 🤣
Sclzdmr Fatosduzgun55 evet saatler hiç gecmiyor dogum yaptınızmı ben anca kendime gelebildim yeni yanıtladım kusura bakmayın saglıkla kavusmussunuzdur inşallah 😊
Sclzdmr Hemdem_23 Zeyno15 Sidre1 çok tesekkür ederim Allah razı olsun tüm hamişler saglıkla bebeklerine kavussun inşallah isteyenlerede nasip olsun ☺️
hayat_23 Sclzdmr sende bana Dua et inşallah 🌸 bu ay banada evlat nasip olsun, ismim Lale 🖤 Yavrunuz sağlıkla gelsin ..
Sclzdmr hayat_23 rabbim sizede bu duyguyu tattırsın evlat nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hep dualarımda yer vericem size 🥰
Kardeleeen Sclzdmr doğum anında unutma bizleride ❤️ sağlıkla kavuşursun insallah canım benimde son 34 dua ettt ilk doğum çok heyecanlı 🙈🙈🙈♥️♥️♥️
Sclzdmr Kardeleeen o an genel olarak hep dua ettim su an dogum yaptım bebegim yanımda cok şükür darısı kavusmaya gün sayan hamilelere inşallah 🥰 bir nefeste saglıkla kavusursunuz inşallah sizde 🥰