Zeytininannesi01 Kaç zamandır geceleri hiç uyuyamıyorum sabaha karşı zor bela uyuyorum birde geceleri daha aç hissediyorum yemeden duramıyorum 🤦🏻♀️Bu durum hep böyle mi devam edecek 28+5 günlük hamileyim
Bebiscann Zeytininannesi01 hamileliğin bazı dönemlerinde uykusuzluk oluyor canım normal bir durum, evet rahatsız edici ama
Sdadmrbas Zeytininannesi01 sabah doğuma gircem ben uyuyamıyorum. 30. Haftadan sonra uyku problemi çok oldu. Gece acıkmalarr yemek yiyip geri yatmalar 😊 sürüyo canım valla idare ediyoruz mecbur
startown Zeytininannesi01 bendede öyle oldu ama yememek için tutuyorum kendimi.1.5 aydır sabaha kadar ayaktayım uyuyamıyorum
Zeytininannesi01 Bebiscann ilerleyen haftalarda geçiyor mu yoksa çok kilo alacağım kendimi durduramıyorum uyuyamayınca aklım hep midem için çalışıyor 😁
Zeytininannesi01 Bebiscann çok sevindim geçeceğine zaten tombik biriyim hamilelikle iş çığırından çıkacak gibi duruyor😂
Zeytininannesi01 Bebiscann keşke onları tüketsem ama ağzım abur cubura alışmış 🤦🏻♀️kendimi durduramıyorum 🤦🏻♀️
Zeytininannesi01 Kbrumt68 bizde kısırın üstüne çay içirtirler şişlik olmasın diye hatta annem su bile içirtmez 😂önce çay der sonra su içersin der😂bi dene istersen rahatlatır 😊
Kbrumt68 Zeytininannesi01 Ay üşendim şuan çayı nasıl demleyim 😂 su içtim hemde kaç bardak 😂 bulgurlar içimde şiştikçe şişmiştir ☺️
Zeytininannesi01 Sdadmrbas yaaa sağlıkla gelsin bebişin inşallah🤲🥰geçer diye bekliyorum geçmezse şişmanlık mertebesinde olacam😬😂uyuyamayınca daha çok acıkıyorum😂