ilhaninannesi Kızlar selam. İstanbul avrupa yakasında gittiğiniz memnun kaldığınız önerebileceğiniz doktorları yazar mısınız
Saelif ilhaninannesi ben 8 sene önce bahat hastabesinde dogum yaptim cok memnun kaldim anadolu ykasinda oturuyorm ikinciyi hamileyi oraya gelmeyi dusunuyorm
Selin12- ilhaninannesi bakırköy ozel çamlık hastanesi Dr belma hanım var çok ilgili ve çok iyi bir doktor
esratpl ilhaninannesi medicine hospital rahime bekar hanım çok çok memnunum başından beri kendisine gidiyorum hiç değiştirmeyi düşünmedim 🌸
esratpl Mormenekse34 ben zorunlu sezeryan olacağım için onu biliyorum sadece 5750₺ dediler takipli hastalarına 5000₺ miş
Mormenekse34 esratpl medicalparka gidiyorm ama medicine daha yakinim, yorumlarda dogum konusunda kotu yorumlar gorunce emin olamadm ama fiyat daha uygun, rahime hanim ilgli midir, aceleci ve ters olunca tadim kaciyor🙄
esratpl Mormenekse34 ben çok memnunum hiç aceleci bi tavrı yok bana göre,serklajımı da bu hastanede oldum personel ilgisi de gayet güzeldi bi şans verebilirsiniz bence ☺️ ama rahime hanım gece çalışıyor gündüzleri yok akşam 6 dan sonra