SuY berryanne regl belirtilerimin hepsini yaşadım farklı olarak göğüs hassasiyeti oldu normalde az olurdu üstüne yatamıyordum. 8. 10 gün gibi
Esiii06 Benimde adetim 1-2 gün hep erken olur. Adet günümde sancı ve belirtim olmayınca tedirgin olup test yaptım ve 5+3 gebeyim şuanda.
Meva22 Hanzademerve Nasıl bir sızıydı? Benim adetime 15 gün kala göğüslerim de sızı başladı sanki böyle iğne batar gibi, bıçak saplanır gibi bütün gün oluyor. Şimdi adetime 3 gün kaldı hala devam ediyor.
Zilananne berryanne benim ilişkiye girdikten sonra 2hafta sonra adet günümdu ama adetime 1 hafta kala kahverengi akıntım oldu ve göğüslerde çok hassasiyet oldu çok bel ağrısı oldu bende 8+5deym ama halam sırt ağrısı yaşıyorum sık lavabo gereksinimi oluyor en belirgn o ve istah açıklığı
HaticeElmas Zilananne merhaba benimde adetime 1 gün var dün gece kahverengi akıntı geldi ama onu dışnda agrm sancm falan yok acaba koyu kahve rengi leke hamilelk belrtisimi
portakalcicegii Zilananne merhaba adetime 4 gün var. 2 gündür kahverengi lekelenme oluyor. Test yaptım silik çıktı. Ara ara kasık agrımda var. Sizin lekelenmeniz ne kadar sürdü acaba. Bu süreçte nelere dikkat ettiniz
Mnetekn Benimde ilk regl gecikmesi, acayip göğüs ağrısı, bel ağrısı, sıcak basması, iştahsızlık, sürekli tuvalete çıkma, idrar renginin koyu olması ve şuan 7 haftalığız 🤰🏻
180720 Valla çoğunu okudum ama bende sadece adet gecikmesi ve adet sancısı gibi sancı oldu şuan 4+6 haftalık olduğu İçin mi bilmiyorum ama ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişeyim olmadı umarım böyle devam eder 😂
annemm33 180720 bende aynı senin gibiydim öğrendikten 1 hafta sonra başladı kusmalar yaptığın yemeği yiyememe çok aç kaldım ben ve suan 14+6 dayım ve arada kusuyom hhala yaptığım yemeğe karşı tiksinti duyuyorum
Deletedmom547899 Sinem-Akman benimde öyle olmuştu yani başkada belirti yaşamadım açıkçası test yapana kadar:)
Sinem-Akman Deletedmom547899 yaaa cidden mi ALLAHım inşAllahhh benmde bebişim vardır onsan oluyordur tek belirtimde değil bir sürü belirti yaşadım yaşıyrm 😊🤲🤲
ftmnr_drgt berryanne Düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldım testi yapmadan 3 gün önce akaları 3 5 arası esniyordum sonrasında bir belirtm olmadı bulantı kusma hiç yaşamadım smdi 32+6yiz😊
Morprenses berryanne 10 gün sonra uykum geliyordu erkenden. İlk gün bir yere gitmiştik yoruldum heralde dedim. 2.gün Allah Allah hava çarptı heralde dedim.3, gün aşı olmuştum yan etki dedim. 4.gün hamilelik testi yaptım 😂 ama uykudan şüphelendiğim için değil rüyamda test yaptığımı görüp yaptım
Cscn Morprenses bak bende rüyamda gördüm, birisi bana hamile olduğumu söylüyordu uyandığım da psikolojik herhalde dedim ama doğruymuş 😄
Anne_N berryanne ben ilişkiden 1 hafta sonra farklı birşeyler olduğunu anladım. Kasıklarımda bir hassasiyet vardı. Fazla yürüdüğümde rahatsız hissettim. Karnım şişti kocaman oldu. Birkaç kez göz kararması oldu. Üşüme oldu arada.
Cscn berryanne göğüsler sertleşti, hassaslaştı direkt aklıma geldi başka bir şey olmadı, bekledim adetimin geçmesini geçti ve sonraaaa gelmiş minnağım 😄
Sinemyildirim54 berryanne benim en erken belirtim kesinlikle göğüs hassasiyeti ve halsizlik en geç belirti ise 9.haftadan sonra mide bulantısı ve kusma
busrafsar 5 6 gün kala ağrılarım oldu adet olacakmış gibi ama normalde de öyle olduğu için pek sallamadım ama bir gece ayak tabanlarımın alev gibi yanmasına uyandım dedim noluyo ne alaka böyle bişi birde çok hafif bir lekelenme oldu aha dedim adet oldum sonra devamı gelmedi acaba mı dedim ve 4 gün varken kaset testte hemen çıktı 13+6 günlük hamileyim
Pemberuya Deletedmom547899 Ay dün gece benide ateş bastı valla sonra bir acıktım gittim biseyler yedim bu arada bel kasık ağrım oluyor bide dün ağrı bacağıma vurdu😢😂 reglime 6 gün var