Gorkim kuzum kadın doğuma git deki 2 düşük yaptım pıhtılaşma testi istiyorum de . Veya eşinle beraber genetik bölümüne randevu alın oraya git söyle 2 düşük oldu de . Çok karışık bu işler ben daha vermedim burda okudum hepsini . Hemotolojiyede gidebilirsin ama ona gitmeden ilk önce dahiliyeden randevu alman gerekiyormuş orasıda seni hemotolojiye yönlendiriyormuş . Hepsinin sonucuda aynı kapıya çıkıyor . Benim burda bi hastane var bende kürtajı orda oldum bebeğin patoloji sonucunu sormak için gittiğimde söyledim böyle böyle istiyorum diye . 3 hafta sonra gel kan alalım dedi . Söyle bişeyde var 1,5-2 ayda çıkıyormuş sonuc . Özelde 3500 tl diye duydum 😏 Yani paran varsa yaptır yoksa yine yaşa der gibi saçma bi sistem . Ben bu ay bebek düşünüyorum tabi rabbim bilir🤲🏻 Olursa dicem direk ilaç istiycem kan sulandırıcı ve testi vercem çıkarsada iğne veriyorlarmış günlük vurulmamız için . Herşeye razıyım yeterki bir daha yaşamayım 🤲🏻 Sanada çok geçmiş olsun kuzum yazdıklarımı ss al dursun bunlar araştırdıklarım yani kesin bilgi . 31 gün oldu kürtaj olalı ve hergün araştırdım notlar aldım . Rabbim sanada sağlıklı evlat versin 🤲🏻🌸