miranbeyinmothersi Tugce1467 ben dinletmedm yani eğer o an dinliyorsam oda dinlemiş oluyor ama şunu farkettim gece yatağımdayken ev sessiz ve video izliyorum oradaki hareketli şarkılara tepki veriyor çok bariz hissediyorum 😂
Usenmezz99 Tugce1467 beni sakın yanlış anlamayın ama ilahi veya kuranı kerim dinletin hem daha huzurlu olur ruhen ve bedenen hemde anneye faydası var rahat bir hamilelikte geçirilir ben öyle yapıyorum 🙂☺
Afro-dit Tubmavi sakin oluyor bu süreleri dinleyen bebekler ben kızıma dinlettim hamileyken sakin bir çocuk çok şükür böyle bir anlamı olmasa da dinletmek daha faydalı bence
Fundish SEVGIMSEN öğrendiğimden beri :)) bunun bi zamanı olmamalı bence .müzik hem sizi de mutlu eder .siz mutlu olumca bebeğiniz mutlu
Annekuzusu_0 SEVGIMSEN 18 canım benim oğlum inatçı çıktı 13 14tte kız dediler 16da %90 erkek 18 de %100 erkek hatta resmini çekip banada gösterdi şu an sata göre 22 ultrosona göre 21 haftayız
Yarun Bebiscann bende bol kuran dinletmeştim Yusuf Muhammed suresini çok faydasını gördüm sakin bir bebekti
Ferda_33 Renginveannesi_ aynen bende uyumadan acar kuran i kerim le uyurum o kadar huzurlu uyuyor ki insan anlatamam ne korku nede başka birşey 🌹♥️
zynpada ayseguuuLLL_ can bonomo rüyamda buluttum 😅 ben çok seviyorum o şarkıyı. Bebek de anne karnında o melodiye alışkın olduğu için doğduğunda duyunca sakinleşiyormuş. Siz de sevdiğiniz bir şarkıyı seçebilirsiniz