Ozgeozgul derindemir o zaman benimki kızdır muhtemelen böyle bi çıkıntısı yok seninkinde var :) doktor 12. Hafta çıkar o çıkıntı çıkmadıysa kız dedi de. Şuan düz olması normal demişti
derindemir minyonanne 🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳😘😘😘😘Evladın kızı erkeği olmaz biliyorum ne gelirsede kabulüm ,başımın üstünde yeri var kimsede linçlemesin lütfen ama gönlümden geçen kız benimde
derindemir Ozgeozgul çıkıntı videodan alınmış bir fotoğraf yanlış bir yerin ekran görüntüsünü almamışımdır diye düşünüyorum.çünkü tam 11 haftalık burda bebeğim
Ozgeozgul derindemir benim de var tam bacak arası ama düz işte doktor haftaya çıkar çıkarsa zaten dedi 1 haftada nasıl çıkar anlayamadım bu durumda beni Kıza yönlendirdi :)
Seval88 Bende 11. Haftada gittim hiç çıkıntı yoktu doktor kıza benziyor dedi 13 olduk yarın yine gidicem kesinleştirmek için ama sende çıkıntı çok belli erkek annesi bu ☺️🥰
Ozgeozgul Seval88 yarın sonucu buraya yazabilir misin çok merak ettim i çıkıntı sonra da oluşabiliyormuş değişen oldu mu sizde :)
S-H-N derindemir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kız erkek fark etmez önemli olan sağlıklı doğması. Gönlüne göre versin Allah inşallah 🌹❤️
derindemir Hlt-seyma21 vallaha 2 kez kız gördüm işte ama şu an anket yapsam %99 erkek çıkmıştı bile sanırım.bakalım hayırlısı neyse o olsun.Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın🥰😘