Minikmucizemm24 Kızlar nişan olayı herkeste oluyormu , nişan gelmeden doğuran var mı , ve nişan geldikten kaç gün saat sonra dogurdunz
gurbetcikizii Minikmucizemm24 aynen bende merak ediyorum normal doğum yapmak için nişanın gelmesi şartmı acaba yoksa direk suyu gelende oluyormu😅
Hickimsee Minikmucizemm24 benim tam nişan gibi değil de sarı akıntım oldu sabah 10 gibi gece 5te suyum geldiertesi gün 12de doğum yaptım
Makskala Minikmucizemm24 herkezde nişan gelmiyor. Kimisinin suyu geliyo kimisinin sancısı kimisinin nişanı. Bi arkadaşın nişanı geldikten sonra ta ertesi günü doğurdu. Sanırım herkezin çok farklı
-Bal123- gurbetcikizii bende nişanda gelmedi su da sadece sancıyla doğurdum suyumu hastane de patlattılar
Seminay Bende 36 dayım bugün geldi kahve pembe akıntı ama sancı falan yok acaba ne zaman gelir cok stresliyim
ebrusrkn Hayır herkeste nişan gelmiyor fakat benim nişan geldikten 3 saat sonra doğum oldu . Her annede farklı oluyor 🤭
bebeliannegeldi Minikmucizemm24 bende nişan gelmedi. Sancı başladı. Hastanede suyum geldi. 3 saatte doğurdum.
Tontikannesi Minikmucizemm24 ne nişan geldi ne suyum geldi öğleden sonra 3 gibi sancılarım başladı akşam 10 da doğurdum