Melisagncm Mervepera bende heyecanla çift rakamlarını bekliyorum 😂 bizimde son 109 inşallah sağlıkla alalım kucağımizaaaa🧿🥰
ElfErk Mervepera benden de bir 99😂 wala yapmasak olmazdı bu adeti :) artık zaman daha mi hızlı gecicek dersiniz :)
Alerdinc Melisagncm Melisa hanım merhaba biz sizle aynıyız ben 3 gündür hareketlerde azalma hissediyorum sanki çok korkuyorum güçlü vurmuyor sanki.. Sizde nasıl ben mi evham yapıyorum acaba?
Mervepera ElfErk yaaaa yuppii beraber olduğum biri gel kucaklaşalim hayırlısıyla gelsinler dünyaya artik😍🤭
Mervepera o1anneadayi Ay baya az kalmis ben şimdiden az kaldı napcam diye heyecanlanıyorum o aralar hergun bir heyecan yaşarım daha fazla sağlıcakla gelsin kuzucuk😍
Mervepera papatya56 biraz daha sabır iniyorsun bende bakıyordum hep o gün geldi çattı darısı sana cajim😍
o1anneadayi Mervepera hic sorma heyecan var ama heyecandan cok merak var acaba ne zaman kaç kilo doğacak kime benzeyecek sütüm gelecek mi gibi ☺🥰
Mervepera o1anneadayi tabii onlarda var neye benziycek🤣🤣🤣 eşim saçlı mi olcak diyo bana bilmem dedim göreceğiz doğunca 🤣🤣🤣