Asli1514 kesinlikle fiyat olarakta uygun ,bebeğin kendi markası e bebek evimizin yanında almadan önce mağaza içinde baya baktım ürünlere orada çalışanlara danıştım mesela dalin ve üni baby içinde memnun kalmayıp dönüş yapanlar olmuş goz yakma şikayeti vs belki içerikleri değişmiş olabilir ürünlerin eskisi gibi değil her şey ama baby me ile ilgli duymadım mesela şampuan 20 tl idi baby me , dalında 25 tl filandı fiyat farkı az bir fark fakat şöyle düşündük eşimle kalite li ürün fiyatı yüksek olan urun demek değil fiyatı düşük olan üründe kaliteli olabilir diye , bende çok merak ettim arastirdjm ve baby me aldım, pamuğu da baby me aldım bez olarakta baby turco düşünüyorum ıslak mendilde baby turco aldım, ve ürünü alırken de icerigine dikkat ettim bebek urunlerinin hepsi hassas fakat içerikleri farklı olabiliyor çok yoğun kokulu bir urun değil naif bir kokusu var ben memnun kaldım inşallah kızım doğunca da memnun kalıp devam ederiz, amin canım inşallah 🙏 inşallah sende gönlünce olan ürünü bulursun 😊