mavisevdamm_m carpediem__ Hzlkaya selinerenozunal Hhilall37 Acaba sade mi içmek gerekiyor illa ? Ben elmalı icebiliyorum onun üzerinde de dogal mineralli maden suyu yazıyor ama
Gizem260 mavisevdamm_m sade içmek gerekiyor diye biliyorum tabi siz doktorunuza da sorabilirsiniz içerik araştırmalarımda bende Kızılay Erzincan magnezyumlu olanın en iyisi olduğunu saptamıştım
carpediem__ mavisevdamm_m bende sade daha iyi diye biliyorum canım .bende içemezdim ama mecbur alışmaya çalışıyorum
Serapcemre glsm_kr8383 normal dogum düşünüyorsanız son zamanlarınızsa sodayı bırakın:) kasılma ve sancı oluşumunu engelliyormuş
Canicim61 Sade olani maden suyudur diğer meyveliler şeker ve farklı şeyler ilaveli olduğu için bir faydasi yoktur
Deletedmom154 carpediem__ beypazari ve kızılay alıyorum.sade olanı tüketilmelisin.Ama tüket mutlaka normalde bende iciyordum 2,3 gündür aksattım dun gece bacak ağrımla uyandım yataktan
carpediem__ Deletedmom154 aynen sade içiyorum zaten meyvelilerle aram yok hamilelikten önce de içmezdim
glsm_kr8383 Serapcemre Gerçekten mi. Evet ya normal doğum hayırlısıyla. Öyle bir şey varsa bırakırım tabi. Hurma yiyom, squat merdiven in çık bari boşa gitmesin ya. Çok saol
ozlemkrkmz Zararı olmazmı bebeğe 12. Haftamdayım maden suyu tiryakisi olan ben içemiyorum zararı olur diye?
carpediem__ ozlemkrkmz aksine sade olanın faydası var canım .sen yinede doktoruna da sor araştırma da yap ona göre karar ver
ozlemkrkmz carpediem__ teşekkür ederim bidahaki kontrolümde sorayım doktoruma çünkü vitamin yazmıştı bana magnezyum çinko kan ilacı vs.