Civcivim000 canım merhaba. Kızım şu an 27 aylık. Bu zamana kadar binde bir nadir bir şekilde kayınvalidem görümcem falan ben yokken uyutamayınca sallamıştı . Ben Hiç sallamadım kızımı. Zaten 3 aydan sonra uyku eğitimi vermeye başladım. Kısa sürede tamamladım . 1 yaşından sonra huy değiştirdi. Yine ikinci bir uyku erişimine ihtiyaç duydum onu da 1 hafta sürmeden tamamladım çok şükür canım . Sadece sırtını sıvazlayınca uyuyor kalıyor maşallah sübhanallah. Bebeklikten beri öğle uykularında kucağımda, başını omzuma yaslayarak ben ninni söylerim ya da kitap okurum, sure okurum, ayet okurum öyle uyuturum. Ama o kadar alıştı ki hiç bişey okumasam bile ha uyuyalım uyku saati dediğim zaman yatak odasına geçmeye gerek bile kalmadan kucağımda orada öylece uyuyor canım şükürler olsun. Şimdi 13 haftalık ikinci bebeğime hamileyim . İnşallah eğer kolik bir bebek olmazsa onu da öyle alıştırmayı düşünüyorum aska ayakta sallama taraftarı değilim. Ayakta sallamak bebeği uyutmak değil aslında bi nevi hipnoz ediyoruz. İnşallah sana umut olabilmişimdir canım. Bebişin de hayırlı olsun inşallah ☺🥀