elaweannesi İstanbul Beylikdüzü Medilife yeni yılbaşı sonrası güncel doğum ücretleri hakkında bilgisi olan annelerimiz alıştıra alıştıra yazalım lütfen🙈 ☺️
Svmbhc Fiyatini bilmiyorum ama hastaneyi aradiginizda bilgilendiriyorlar ben bir kac hastaneyi aradigimda detayli fiyat vermisler di
elaweannesi KubraKocakaplan cumartesi bende gideceğim o zaman sorup yazarım buraya detaylıda tlfnda bilgi wermediler bende merak ettim burdan sormak istedim bu arada hangi doktor sizin😇
Lavinyasnmz elaweannesi Daha yeni normal doğum yaptım tam emin değilim ama sanırım 2900 gibi bir ödeme yaptık hâlâ hastanedeyiz çıkış işlemlerinde tekrar bir ücret alınır mı bilmiyorum.
elaweannesi Lavinyasnmz yaa hayırlı olsun canım iyisiniz inşallah 😇isteğe bağlı Sezeryan olsa ne kadar canım onuda bi sorsan birine hemşireye falan hasta girişe birilerine sordurtsan merak ettim de
Lavinyasnmz elaweannesi Maalesef soramadım vezne aşırı kalabalıktı o yüzden riske giremedim ben genelde hep akşam gidiyordum çok sakin oluyordu gündüz ilk defa o halini gördüm
H1994m2018 Ben bugün sordum normal Doğum 2650 tl mesai dışı doktorumu (Bedia Zeynep Yıldırım )çağırırsam ek ücret 750 tl sezeryan Doğum da 3850tl miş
elaweannesi H1994m2018 normal doğuma ek ücret 750₺ dimi yanlış anlamadım doktorunuzu çağırırsanız we Sezeryan 3850₺ demişsiniz peki zorunlu mu bu hani isteğe bağlı Sezeryan istiyorum o ne kadar acaba ikisi ayrı fiyat diyenler war ya onu net hatırlıyormusunuz acaba😇
KubraKocakaplan elaweannesi doktorunuzla konuşun zorunlu sezaryen istemesi için geri çevirmez 1000₺ fark varmış arasında isteğe bağlı ve zorunlunun
H1994m2018 elaweannesi isteğe bağlı sezeryan sormadım ama sizin sezeryan olacaksa mesai içi yapar o yüzden doktorunuza ek ücret ödemezsiniz. Benim normal Doğum olacak inşallah geceye gelmez
elaweannesi KubraKocakaplan nasıl yani ne demeliyim doktoruma hani Sezeryan 3850₺ ise zorunlu 1000₺ fark warsa 4850₺ oluyor ya inan çok öylede göze geliyor normal 2650₺ iken nedir bu fark meselesi çok saçma
KubraKocakaplan elaweannesi sanırım sizin doktorunuzda Bedia hocaydı onunla konuşabilirsiniz çünkü isteğe bağlı olunca fark oluyomuş
elaweannesi KubraKocakaplan yok Ahmet Akgün de konuşup zorunlu gibi gösterin hocam mı demeliyim yani onu anlamadım bide yapar mı ki konuşursam