Aslanmom1 Nursemablk Ben genel kan tahlili yaptırmıştım bebek düşünüyoruz diye diyince bulaşıcı hastalıklar vs hepsine bakmışlardı. Aç karnına gittim çünkü açlık şekeri ölçümü felanda yaptıkları için aç olman daha iyi yani
Nursemablk Sinem-Akman oraya kadar gidip, aç karna gelin diye geri döndürsün istemiyorum kesin garanti şekilde gitmek istiyorum o yüzden 😂🤭
kkubra25 Ben rutin kontrollere gitmiştim tok karnınaydım. Evleneli daha 1 yıl dolmadığı için hormon ve smr testine gerek yok dedi. Sizin ne için ve ne kadar sürede gittiğiniz önemli
Nursemablk kkubra25 Daha hiç gitmedik ilk defa gidicez, internette aç karna yazıyor ama güvenemedim de 😂 evleneli 2 yıl oldu bebek düşünüyoruz, kan uyuşmazlığı olduğu için kontrollerimizi yaptıralım öyle olsun dedik 🤗
Sinem-Akman Nursemablk valla ben ilk gidişimde genel muayeneye gittim birde lekelenmem. Sık idrar. Kasık ağrısı gibi belirtilerim vardı. Alttan muayene etti smear testi yaptı 😂 tok musun aç mısın sormadı kuzu o dediğin hormon testinde olablr oda adetin söküldükten sonra 2. Yada 3. Gün gidiyorsun 😂😂
Nursemablk Sinem-Akman internetten gebelik öncesi testler diye yazınca bir sürü test çıkıyor zaten yazılanlardan hiç bir şey anlamadım 😂 O zaman fark etmiyor demek ki aç ya da tok olmak yani inşallah 🤭🤭😂
Sinem-Akman Nursemablk bana sormadılar çünkü o yüzden başka ne testi yapılıyor bilmiyorum olmadı aç git yanına birşeyler alırsın yersin skıntı etmiyorlarsa 🙈🙈
Nursemablk BusAnna34 kan uyuşmazlığı ile ilgili doğum sonrası iğne yapıyorlar o öncesiyle alakalı değil ama bizim uyuşmazlık olsun ya da olmasın herhangi bir sıkıntı yaşanmasın diye genel bi kontrol yaptırıcaz 🤗